AcasăPoliticaLiderul UDMR, în plină criză a Coaliției: Nu e bine să iei...

Liderul UDMR, în plină criză a Coaliției: Nu e bine să iei poziţia de ninja pe Facebook, că nu te ajută la nimic

În contextul tensiunilor apărute între USR PLUS și PNL, accentuate de revocarea lui Stelian Ion din fruntea Ministerului Justiției, liderul UDMR, cea de-a treia formațiune politică din cadrul alianței de guvernare spune că ”nu există o alternativă la această coaliţie”.

Aflat, vineri, la Cluj, Kelemen Hunor – lider al UDMR și vicepremier în Executivul Cîțu – a comentat pe marginea situației la care s-a ajuns la nivelul alianței de guvernare. Și a făcut trimitere la mesajele tranșante venite din direcția acestor două formațiuni, prin intermediul rețelelor de socializare.

”Nu e bine să iei poziţia de ninja pe Facebook, fiindcă nu te ajută la nimic. Ar trebui să se oprească partenerii noştri, toate părţile, din a face declaraţii războinice, că e în ce în ce mai greu”, a afirmat Kelemen Hunor, referitor la criza cu care se confruntă Coaliția.

Rareș Bogdan: La Florin Cîțu nu renunțăm

Reacția de la vârful UDMR-ului a venit cu doar câteva ore înainte de o ședință a Coaliției, la care sunt așteptați să participe premierul Cîțu, dar și Ludovic Orban și alți lideri ai PNL-ului.

În acest context al discuțiilor pe care urmează să le aibă liberalii cu cei de la USR PLUS, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan declara, în cursul acestei zile, că din partea formațiunii din care face parte e deschidere la dialog, dar că nu se ia în calcul renunțarea la Cîțu. Știut fiind faptul că USR PLUS l-ar vrea plecat pe actualul premier de la cârma Guvernului.

La Florin Cîțu nu renunțăm, dar suntem pregătiți să negociem, e normal ca dialogul să însemne negociere. (…) Vom sta de vorbă și suntem cât se poate de disponibili să discutăm pe multe aspecte, nu și pe persoana domnului Cîțu”, a subliniat Bogdan, într-o declarație pentru RFI.

Pe de altă parte, cei de la URS PLUS transmiseseră un mesaj, joi seară, via Facebook, din care să reiasă următorul aspect: ”Poziția USR PLUS mai departe e clară: nu vom continua cu Florin Cîțu. Dacă refuză sa își dea demisia, dacă PNL nu-i retrage sprijinul politic, vom iniția o moțiune de cenzură. Avem 80 semnături și negociem cu toate forțele parlamentare”.

263 afisari

4 COMENTARII

  1. Udmr ul ticalos cum il stim.Ninja nu dar iuda da asta este traducerea celor spuse de liderul iudelor .Poate ca se va gasi un partid politic care sa se dispenseze de sprijinul asociatiei de negustori magheari.

  2. Mai mult decât că trebuie să pice catu ,trebuie să pice și să plece agenții budapestei de la ciolanul servit și de ei și în schimb au dat jaf in buzunare și datorie publică cat gaura neagra văzută da catulescu!!!!!!

  3. Cel mai bine sa nu dispareti i ieftinirea gazului ca in Harcov i dublu de frig decat in restul tarii… De ce v-ati pus si voi acolo si nu langa Dunere sau in Ibiza dracul stie.

  4. 1.PSD+AUR +USR
    2.PSD+AUR+UDMR
    3.AUR+USR+UDMR+Factiunea Orban
    4.PSD+AUR+UDMR+USR
    5.Everybody in the Casa Mare (a puliporului).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger