AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, declarații APOCALIPTICE! În acest trend, ajungem la aproape un milion...

Marcel Ciolacu, declarații APOCALIPTICE! În acest trend, ajungem la aproape un milion peste 20 de zile!

Liderul PSD, previziune sumbră în contextul crizei COVID și a alegerilor ce vin: Dacă ținem acest trend, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion

La nivelul Opoziției se vorbește tot mai mult despre eventualitatea amânării alegerilor parlamentare, având în vedere creșterea numărului de cazuri de coronavirus la nivel național.

După ce a acuzat din nou ”dezastrul” în gestionarea pandemiei, Marcel Ciolacu a pus accent, în seara zilei în care în România au fost raportate peste 4.000 de cazuri noi de coronavirus confirmate în decurs de 24 de ore, pe trendul ascendent ”care este evident”.

”Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Rafila (recent înscris în PSD-n.n), sunt 40.000 de infectați pe zi în România. E același calcul care se face și în Spania, și în Germania și peste tot. Se face și în România. În 10 zile, dacă ținem acest trend de 4000 pe zi ajungem la 400.000 de români, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion. Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări, tu faci alegeri și campanie electorală în România?”, a întrebat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena3.

Vrea consultări cu specialiștii

Liderul PSD consideră că e nevoie de consultări cu experții, pe tema scrutinului programat pentru 6 decembrie. ”Nu există un plan pentru aceste alegeri! Repet, în două săptămâni noi intrăm în campanie electorală, trebuie să mergem să convingem oamenii. (…) Trebuie să explici ce se întâmplă, dacă nu poți, și rămâi la fel de părtinitor, (…) atunci e cazul ca liderii politici cu reprezentare în Parlament să se întâlnească, să stea de vorba cu specialiștii (…) și specialiștii să ne spună ce este de făcut”, a declarat Ciolacu.

245 afisari

3 COMENTARII

  1. Și noi, care credeam că Ciolacu Tolomacu e prost… Ne-am înșelat. Este incredibil de prost, este prost făcut grămadă!

  2. Asta crede ca fata oile lui Omar Hayssam si depun icre stiucile lui Dragnea la Belina , face calcule adunand mieii cu puietul rezultat din icre , cand trage linie , mieii au aripioare si zboara fara sa fie nevoie sa le repare Dragnea motorul ….

  3. Comisarul.ro , azi , ora 11 : 44 : ” MARELE ” „ MIT ” A FOST O FACATURA ? / SUEDIA , MORTALITATE DE DOUA ORI MAI MARE CA ROMANIA . NUMARUL DE CAZURI , IN CRESTERE ” ” Imunizarea de masa ” din Suedia NU FUNCTIONEAZA . Suedia are o populatie pe jumatatea Romaniei ( 10 , 23 milioane de oameni ) , rata mortalitatii este de 596 de morti din cauza COVID la un milion de locuitori , in timp ce in Romania , rata mortalitatii este de 296 de morti la un milion de locuitori . Ce balmajeste , Ciulacu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger