AcasăPoliticaLiderul PSD, întrebare-cheie despre cartea lui Dăncilă. Ciolacu: Pentru frustrări, anxietăţi, depresii...

Liderul PSD, întrebare-cheie despre cartea lui Dăncilă. Ciolacu: Pentru frustrări, anxietăţi, depresii există specialişti – VIDEO

Liderul PSD, întrebare-cheie despre cartea lui Dăncilă. Ciolacu: Pentru frustrări, anxietăţi, depresii există specialişti - VIDEO (foto: romaniatv.net)

Liderul PSD a anunțat că a primit de la Vasile Dîncu volumul respectiv, dar că nu l-ar fi și lecturat.

Este vorba despre acea carte-interviu în care apar săgeți la adresa actualei conduceri a PSD-ului, mai precis îndreptate către Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, secretarul general al principalei formațiuni de opoziție.

”Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dîncu, mi-a dat-o cadou, n-am apucat. E în ţiplă, în continuare”, a susținut Marcel Ciolacu, într-o emisiune difuzată duminică de Prima TV, întrebat fiind dacă a citit cartea Vioricăi Dăncilă.

După ce moderatorul a citit un pasaj din volumul în cauză, Ciolacu a fost auzit spunând: ”Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. Îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi urez sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru. Momentan, de un an de zile, am dovedit că PSD are capacitatea de a se reconstrui, de a recâștiga alegerile (…), de a deschide ușile, de a reprofesionaliza partidul (…). Avem un drum înainte”.

Rămâne de văzut dacă Dăncilă – despre care mulți au remarcat, în ultima perioadă, că e o prezență tot mai rară în lumina reflectoarelor – va alege să îi dea o replică actualului număr 1 din partidul pe care fostul premier l-a condus, până după alegerile prezidențiale din 2019.

Cartea-interviu despre care fostul premier social-democrat a anunțat că a fost realizată împreună cu o jurnalistă se numește ”Viorica Dăncilă Partea ei de adevăr”.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari

2 COMENTARII

  1. a fost mai barbata decat acualii!!!!!!din poza cand ii ridica mana se vede ca e ghicel!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger