AcasăPoliticaLiderul PSD iese din nou la atac: ”Vor să lase în paragină...

Liderul PSD iese din nou la atac: ”Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult!”

Ciolacu iese din nou la atac: ”Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult!” (foto: facebook/Marcel Ciolacu)

După ce s-a aflat că în acest an Guvernul ar intenționa să reducă semnificativ din fondurile destinate construcției și restaurării lăcașurilor de cult, liderul PSD a ieșit la atac.

”Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paște! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credința la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi și învrăjbind tinerii contra bătrânilor”, acuză Marcel Ciolacu, cu trimitere la restricțiile dispuse în lupta contra răspândirii noului coronavirus.

Președintele PSD: Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională

În așteptarea dezbaterilor din Parlament, asupra proiectului de buget din 2021, liderul principalei formațiuni de opoziție critică Executivul condus de Florin Cîțu, aducând în discuție nu doar situația lăcașurilor de cult, ci și bugetul destinat unor domenii-cheie: Sănătatea și Educația. ”Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională. Vor să lase în paragină sute de lăcașuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul național, dar și în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investițiilor în conservarea și protejarea acestora!

După ce au alocat #Educației cel mai mic buget din ultimii 30 de ani și au tăiat 11% de la #Sănătate, vor să distrugă și tot ce are legătură cu credința acestui neam!
Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național! Nu puteți să distrugeți credința, demnitatea și tradițiile acestui popor!”, susține Ciolacu, în mesajul transmis joi la prânz, pe Facebook.

PSD: Guvernarea Dreptei produce în fiecare zi nedreptate

Mesajul transmis de către Marcel Ciolacu nu este singurul venit din direcția PSD-ului în cursul acestei zile. Anterior, social-democrații au postat un mesaj, însoțit de un filmuleț considerat a fi grăitor pentru acuzele aduse actualei guvernări, de această dată pe tema taxelor. ”Nu e suficient că vă taie veniturile! Nu e de ajuns că vă scumpesc viața! Vă mai și taxează fără milă de un an încoace, inventând biruri peste biruri! Și asta în timp ce PNL și USR-PLUS mint cu tupeu prin sloganuri gen “ZERO TAXE”!

Crescând taxele pentru toți, fără să se atingă însă de cei bogați, guvernarea Dreptei produce în fiecare zi #nedreptate”, susțin reprezentanții PSD, prin intermediul aceleiași rețele de socializare.