AcasăPoliticaLiderul PSD, despre numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE: „Nu am adus...

Liderul PSD, despre numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE: „Nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar” – VIDEO

Ciolacu, despre numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE: „Nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar” - VIDEOCiolacu, despre numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE: „Nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar” - VIDEO (sursa foto: facebook)

Continuă să apară ecouri în privința recentei numiri în cadrul Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE) a fostului parlamentar Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD-ului, Paul Stănescu.

Liderul PSD a venit cu noi precizări pe acest subiect, punând accent pe faptul că Alexandru Stănescu e fost membru al Legislativului. „Domnul Stănescu a fost parlamentar timp de două mandate, preşedinte de comisie presupun că are nişte calităţi şi puteţi întreba de activitatea dânsului. (…) A avut o decizie domnul Stănescu: domnule, nu putem să fim doi fraţi candidaţi. A avut această decizie, pentru această nouă abordare şi a venit cu propunerea de a fi membru neexecutiv la ANRE”, a declarat în primă fază Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

Ciolacu: „Lăsaţi-l să vedem”

Liderul PSD a făcut referire și la pasul anunțat de USR, după numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE, și anume contestația la CCR.

„Am înţeles că este un atac la Curtea Constituţională, făcut de către userişti, aşteptăm această decizie. Eu vă spun că profesional lui domnul Stănescu, fratele, nu am ce să-i reproşez. (…) Domnule, un om care a avut două mandate, lăsaţi-l să vedem. Am înţeles că trebuie să judecăm şi să condamnăm oamenii, eu nu am adus un om de pe stradă, am adus un fost parlamentar şi l-am propus şi vom vedea activitatea”, a completat Ciolacu.

USR: Alexandru Stănescu are zero experiență în domeniul energetic

După ce Alexandru Stănescu a fost votat, recent, în cadrul Comitetul de reglementare al ANRE, partidul condus de către Dacian Cioloș a transmis un mesaj prin intermediul Facebook-ului, în care își exprimă nemulțumirea față de această numire.

„Astăzi (marți-n.red.), prin votul coaliției PSD-PNL-UDMR, inginerul mecanic agricol Alexandru Stănescu a fost numit în conducerea ANRE, instituție care controlează piața de energie din România.

Ce-l recomandă pe Alexandru Stănescu pentru conducerea Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE)? Faptul că nu a mai prins un mandat de parlamentar PSD, după cum a spus-o chiar șeful său de partid, Marcel Ciolacu. Ajută, evident, și faptul că este fratele secretarului general al PSD, baronul de Olt Paul Stănescu.

Alexandru Stănescu are zero experiență în domeniul energetic. Cu toate acestea, va face parte din Comitetul de reglementare al ANRE, instituția care decide ce investiții se fac în domeniul energetic și care ar trebui să reglementeze o piață de miliarde de euro. În contextul actual, în plină criză a facturilor, să numești un absolvent de inginerie mecanică agricolă la conducerea acestei instituții este o bătaie de joc la adresa românilor”, au transmis, între altele, cei de la USR, pe 14 decembrie.

361 afisari

5 COMENTARII

  1. Cand energia in ue si mondial a ajuns punctul zero ciolacu isi permite sa ne zica despre stimabilul ca e fost parlamentar de parca e vreo meserie!!!Pune ba unul sa ne scoata la liman ca deja ne au tradat si vandut destul astia de la anre.

  2. Ho, bre, ca nu e nicio sfaraiala cu oamenii pe funcțiile din structurile statului. Criteriul politic nu presupune performanta sau profesionalism ci doar japca banului public. Atât și nimic mai mult. Un parazit care sugea din banul public fiind parlamentar și ca sa nu se dezobisnuiasca i-au dat înapoi un post plătit cu 10 mii de euro pe luna gratis, doar pentru stat pe un scaun și nimic altceva. Nicio șansă de mai bine în România pina nu omorâm acești paraziți care sug vlaga acestei țări…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger