AcasăPoliticaLiderul PSD, critici la adresa unui ministru din Guvernul Ciucă: Lasă impresia...

Liderul PSD, critici la adresa unui ministru din Guvernul Ciucă: Lasă impresia că „s-a calificat la locul de muncă” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Șeful formațiunii social-democrate, Marcel Ciolacu, nu s-a ferit să-l critice pe Virgil Popescu.

Spune că liberalul aflat în fruntea Ministerului Energiei îi lasă impresia că „s-a calificat la locul de muncă”, aspect pe care-l consideră „nepermis” pentru un astfel de portofoliu, mai ales în context de criză.

Nu fac parte din fan clubul Virgil Popescu. Au fost multe semnale, încă de anul trecut, că ne îndreptăm către o criză energetică. Trebuiau luate nişte decizii rapide, nu trebuia să aşteptăm că ele se vor rezolva de la sine. Îmi lasă o impresie, un fel… s-a calificat la locul de muncă. Este nepermis pentru un asemenea portofoliu şi într-o asemenea criză energetică”, a susținut Marcel Ciolacu, miercuri seară, la postul B1TV.

Nemulțumirile cărora le-a dat glas Ciolacu, pe același subiect, nu s-au oprit aici. „Am o problemă, nu am văzut niciodată de la Ministerul Energiei – iarăşi un lucru frustrant – la un moment dat se încerca să se mute către alte instituţii de reglementare din statul român vina. Să mă ierte Dumnezeu, politica în energie o face Ministerul Energiei. Politica în Sănătate o face ministrul Sănătății”, a declarat Ciolacu.

Pe de altă parte, politicianul aflat la șefia Partidului Social Democrat a menționat că şi Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) – condusă de către Dumitru Chiriță, fost deputat PSD – „are greşeli majore, pe care trebuie să şi le asume”, arătând că instituţia „trebuia să atragă atenţia spre ceea ce ne îndreptăm”.

Popescu anunța, recent, un „record absolut”

Recent, ministrul Energiei alesese să facă, pe Facebook, un anunț menit să-i liniștească pe români, înainte de venirea iernii. „Am depășit 3 miliarde de metri cubi de gaze naturale în depozite! Record absolut! Astăzi, 7 noiembrie, avem în depozite gaze naturale în procent de 97,75% – 3000,7 milioane metri cubi!

Da, repet: NU vom avea probleme cu gazele în această iarnă. Populația și economia nu vor avea de suferit”, transmisese Virgil Popescu în prima zi a acestei săptămâni.

296 afisari

4 COMENTARII

  1. Deciziile privind energia, decizii cu impact major in economie, nu pot fi lasate la latitudinea unui ministru, indiferent cine este el si din ce partid face parte. Parca exista o strategie in domeniul energiei ! Ce face carmaciul de la Cotroceni ?! Nu este de ajuns ca deciziile aberante, absurde ale politrucilor de la UE au declansat aceste crize ?!

  2. ROMANII PUPA IN KOOR DAR LING IN KOOR SI MAI VARTOS PE ORCINE LE PLATESTE O CIORBA SAU O SHAORMA ! NATIE DE SLUGI SI DE MILOGI

    ZIARE.COM ESTE CEA MAI SCARBOASA PUBLICATIE SI CEI MAI SCARBOSI LINGAI IN COOR DIN PRESA ROMANEASCA
    MUISTII DE PE ZIARE.COM SUNT SCATOFAGII SI VIERMII DE KLOSET AI PRESEI ROMANESTI
    ANALFABETI FUNCTIONALI , LING ZILNIC IN COOR CLASA POLITICA SI IN SPECIAL PE GENERALUL PLAGIATOR SI ALESUL POPORULUI SALAMU DE SIBIU IMPUTIT ASA ZISUL SASE CASE , IMPOSTORUL NR 1 AL TARII

    MAFIA ROMANEASCA PSD-PNL AU PUS MANA PE PUTERE IN FRUNTE CU BANDITUL KALUS YUHANUS

  3. milogul de ciolacu se tot duce sa se smiorcaiasca la ciutacu si cnn si se adreseaza idiotilor care voteaza psd . vorbeste de parca nici usturoi nici gura nu-i miroase . daca e asa rau virgil popescu de ce te-ai opus demiterii lui ? prosteala asta merge la celalalt prost de serviciu simion de la AUR , care-i toata ziua cu a lui popescu in gura .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger