AcasăPoliticaLiderul deputaților PNL s-a dezlănțuit după votul din Parlament: ”Singura grijă a...

Liderul deputaților PNL s-a dezlănțuit după votul din Parlament: ”Singura grijă a PSD a fost să mai păcălească câțiva pensionari”

Liderul deputaților PNL s-a dezlănțuit după votul din Parlament: ”Singura grijă a PSD a fost să mai păcălească câțiva pensionari” (sursa foto: Facebook)

Reacționând pe marginea recentului vot dat în Parlament proiectului legii rectificării bugetare, tot mai multe voci din PNL anunță că reprezentanții partidului aflat la guvernare se vor adresa Curții Constituționale.

Mai nou, liderul deputaților liberali, Florin Roman, a criticat fățiș PSD-ul, acuzând un gest ”total iresponsabil”, dar și faptul că demersul social-democraților ar fi fost făcut eminamente din rațiuni electorale, dat fiind faptul că se apropie alegerile.
Parlamentarul aduce în discuție și reacții la nivel internațional. ”Forțarea aprobării rectificării bugetului de stat și al celui de asigurări sociale, înseamnă că prin votul de azi, PSD a impus cheltuieli suplimentare, echivalente a 6,5% din PIB și tăierea tuturor investițiilor în autostrăzi, școli, spitale, drumuri, alimentări de apă și canal etc. Votul de azi este unul strict electoral, politic, fără nicio fundamentare economică. Votul dat de PSD a alarmat deja UE, agențiile de rating care fac evaluări în România și investitorii care așteptau predictibilitate și stabilitate.

Gestul total iresponsabil al PSD generează deja efecte și în câteva zile vom observa că ne vom împrumuta mai greu și mai scump, pentru finanțarea deficitului bugetar. PSD aruncă România în aer: a blocat guvernul în criza sanitară, a încercat o criza politică printr-o moțiune de cenzură eșuată iar acum vrea să bage România în faliment. Am argumentat juridic faptul că au fost încălcate toate normele constituționale care vorbesc de loiala colaborare între executiv și legislativ. Singura grijă a PSD a fost să mai păcălească câțiva pensionari, pentru câteva voturi”, susține Florin Roman, citat pe pagina oficială de Facebook a PNL-ului.

Merg la CCR

Liderul deputaților liberali a transmis, negru pe alb, că PNL-ul va ataca la Curtea Constituțională legea recent votată. ”PNL îi cheamă pe români la vot! Trebuie să apărăm România de PSD! Mai întâi, la alegerile locale și apoi cele parlamentare! PNL va ataca la CCR cele doua legi populiste și vom uza de toate mijloacele constituționale pentru ca România să nu fie aruncată într-o criză financiară de genul Greciei! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, își încheie Florin Roman mesajul transmis după ce Parlamentul a dat undă verde proiectului de lege care aprobă rectificarea bugetară cu amendamentul PSD, vizând creșterea pensiilor cu 40 de procente.

Faptul că liberalii au în intenție să se adreseze CCR-ului pe acest subiect fusese anunțat, în cursul acestei zile, și de la nivelul Guvernului. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a adus în discuție lipsa surselor de finanțare. DETALII AICI.

147 afisari

7 COMENTARII

  1. ba romane .tu nu zici ceva cu sens decat din baia ta gol cu prosopul la sold ,in parlament bati campii si nu latri decat sa aperi interesele lui catu care a luat atatia bani imprumut si nu are si pt pensii si salarii!!!!!!!da unde i a dus ba purhoiul de bani si de ce nu vrea ba sa aplice impozitarea la sursa a profiturilor alora care fac aici mult ca doar e lege ue????!!!!!

  2. Baroni au fost , baroni sunt inca . Cititi pe ”oameniiluidragnea.ro ” cine sunt cei ce au comanda la butoanele PSD , apasati maus-ul pe fotografia fiecaruia sa le vedeti adevarata fata !

  3. Acesti hotomani,care au 37 Dosare penale la DNA in legatura cu jaful produs asupra Bugetului,prin tot felul de „achzitii”din care sa le „iasa ‘ un parandarat cat mai mare,de exemplu izolete care costa cateva sute de lei,platite cu 7.000 de Euro,mai scumpe decat o Dacia noua,si tot asa.Au scutit dela plata darilor la Buget bancile si marile companii,evident straine, astfel ca la Buget s-a INCASAT NICI JUMATATE DIN CAT TREBUIA.Ba mai mult,Orban se falea ca le-a „alocat „5 miliarde de lei ca sa nu dea faliment.Desi au raportat profit.Au platit in avans 4 miliarde de Euro pt. armament care va fi livrat abia in anul 2022.Ca stateam in loc de armament.Au deturnat dela bugetul de pensii 8.4 miliarde lei ca sa-i cheltuie Orban dupa cum il taie capul.Si-acum,in dusmanie fata de drepturile cetatenilor,votate si de ei anul trecut,promulgate de Iohanis,nu vor sa mai respecte Legile Tarii,nu ale lor.Asta fac acesti adevarati antiromani.Zecile de miliarde de Euro imprumutati,cate 1.000de Euro pe secunda,ce-ati facut cu ei bai Satrapilor ?

  4. Auzi el,”cativa”pensionari.” Este suficient sa-ti dai seama ce vor si ce fac acesti „ParandaratI’.Asta nu stie” nu a fost informat,si nici nu-l intwereseaza ” cam cati pensionari sunt in Romania.Astia conduc Romania,spre „cele mai inalte culmi de inaugurari si modernizari cu WC-ul in fundul curtii”,mutat mai la strada”.

  5. Eu sunt cea mai mare lichea si panarama din tufisurile din spatele garii Tiraspol , ademenesc navetistii de Rabnita pentru partide de ” nu ma uita ” pe fond de behaieli in pozitia capra , o ard si cu falcile si cu ” Parandaratul ”…..

  6. Pai bai gargaragiule,daca sunt doar ” cativa pensionai,” ce-aveti cu ei ba ? Baga ei „Tara in faliment.”? Isi baga mana vreun pensionar in Bugetul Tarii ? Au deturnat pensionarii 8,4 miliarde de lei din Bugetul de asigurari sociale,adica din banii lor,sau voi hotilor. Ce-ati facut cu banii astia ca sa nu fie bani pt. pensii ? Hoti si propagandisti bine platiti dela buget,voi bagati Tara in faliment. Ati injumatatit Bugetul,si l-ati facut praf cu tot felul de hotii.Si aruncati vina tot pe pensionari.Cat de ai dracului si de jigodii puteti fi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger