AcasăPoliticaLider liberal și șef de Consiliu Județean: „Asta echivalează practic cu scoaterea...

Lider liberal și șef de Consiliu Județean: „Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!”

sursa foto: Facebook/Alin Tișe

Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare și cele de fiscalitate continuă să iște discuții la nivelul coaliției de guvernare.

„PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea” – susține, miercuri, unul dintre liderii Partidului Național Liberal, șef, totodată, de Consiliu Județean (CJ).

E vorba despre Alin Tişe, vicepreşedintele PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.
Liberalul a ales să precizeze, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, în a treia zi a acestei săptămâni, că este o opinie personală şi nu a discutat acest lucru în partid.

Guvernul PNL – PSD sau PSD – PNL

Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide.

Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL. Și condamnă România la o criză profundă și recesiune.

Susținerea economiei reale presupune susținerea mediului de afaceri și nicidecum fiscalitatea crescută. Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!”, a transmis Alin Tișe, miercuri, pe Facebook.

Tișe: Este ceea ce gândesc și ce aș face eu

Tișe a adăugat în postarea sa că „PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea.

„Nu, nu am discutat în partid asta. Este ceea ce gândesc și ce aș face eu, dar partidul gândește cu mintea altora”, a conchis liberalul aflat în scaunul de președinte al Consiliului Județean Cluj.

author avatar
Andrei Coman
566 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce inseamna guvernare ?triplarea datoriei tarii, scoaterea tuturor firmelor reprezentative precum Hidroelectrica la vanzare ,ca fiind a voastra,sistemul juridic supus voua ,voi fiind slugile strainilor incompetentii pe functii ,dotati cu ostilitatea de rigore fata de tot ce inseamna romanesc ,etc…..

  2. Cine va tine la guvernare bai onanie nebuna?Sunt mandru ca pe 10 august v-am umflat cu gaze Sunt mandru ca pe 10 august cu tot cu gorile v-am tinut piept nazistilor globalisti Sunt mandru ca nu sunt ca voi nazi hoti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger