AcasăPoliticaLiberalii zgâlțâie scaunul ocupat de Renate Weber. Au făcut primul pas în...

Liberalii zgâlțâie scaunul ocupat de Renate Weber. Au făcut primul pas în vederea revocării Avocatului Poporului

După ce se declaraseră nemulțumiti în multe rânduri, în ultima perioadă, de activitatea acesteia din postura de Avocat al Poporului, liberalii s-au ținut de plan și au început, luni, demersurile pentru revocarea lui Weber din această funcție.

Din câte a anunțat liderul grupului deputaților PNL, Florin Roman, solicitarea de revocare a fost depusă luni la Biroul Permanent al Camerei. ”Și în principiu are 2 capete de acuzare. Primul cap de acuzare este cel referitor la conflictul de interese în care se găsește doamna Renate Weber, un slujbaș al statului și al poporului ar trebui să fie, care acționează împotriva poporului și împotriva statului”, din câte a precizat Roman.

Liberalul consideră că, prin atacarea la Curtea Constituțională a recent adoptatului proiect privind impozitarea drastică a pensiilor speciale, Weber ”își protejează propria pensie specială de care beneficiază în calitate de avocat al Poporului”.

Totodată, Roman a precizat și că ”al doilea capăt de acuzare în solicitarea noastră de revocare este depășirea mandatului instituțional prin instituirea mecanismului de tortură pe spitalele COVID”.

128 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger