AcasăPoliticaLiberalii vor să-l "mazilească" pe Cîțu de tot: i-au cerut lui Ciucă...

Liberalii vor să-l „mazilească” pe Cîțu de tot: i-au cerut lui Ciucă să-l schimbe de la Senat!

pnlCongres PNL pe 10 aprilie. Liberalii își aleg un nou preşedinte. Cine i-ar putea lua locul lui Cîțu

Liberalii i-au cerut noului președinte al partidului, Nicolae Ciucă, să-l schimbe pe Florin Cîțu de la șefia Senatului. Planul inițial era ca Florin Cîțu să rămână în funcție până în vara anului 2023.

Azi, la Vila Lac, este programată o întâlnire între parlamentarii PNL și Nicolae Ciucă, printre subiecte fiind și mazilirea lui Cîțu.

Gorghiu, favorită la Senat

”Alina Gorghiu a început deja să dea pe surse că ea va fi noul președinte al Senatului. Deși a fost printre apropiații lui Cîțu, Gorghiu trage sfori să devină al doilea om în stat chiar în locul lui Cîțu. Din păcate pentru ea, nu e grațiile premierului Ciucă”, susțin sursele citate.

Favorită pentru șefia Senatului e Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei de Apărare din Senat.

Pauliuc este susținută de președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, dar și de prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu, unul dintre cei mai influenți baroni din PNL, susțin surse din conducerea partidului. La rândul său, Thuma este unul dintre apropiații directorului SRI Eduard Hellvig.

author avatar
Andrei Ștefan
704 afisari

9 COMENTARII

  1. Zburat din orice funcție, dat afară din „partid” după care judecat și condamnat.
    CU EXECUTARE!!!

  2. asa tare il vor sa-l mazileasca , ca , ciuca a spus ca il lasa anul asta , iar ciolacu un om santajat de toata lumea chiar si de catu , a spus ca isi va reveni .

  3. La Senat ori ea ori Catu, este totuna. Ca sunt aceiasi foaita.
    Se vede ca vulpea aceasta a abandonat ideea de al demola pe Isarescu si de a il impinge la BNR pe barbatul sau pentru a pune mana pe visteria tarii, ca sa poata devaliza finantele si nimeni sa nu stie nimic. Decat cu ea pe aproape, mai bine isi tine Cuica o vipera in pantaloni. Dar poate ca Ciuca stie cine ii sunt dusmanii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger