AcasăPoliticaLiberalii taie. Nu lefurile parlamentarilor, ci sporurile angajaților la stat! - VIDEO

Liberalii taie. Nu lefurile parlamentarilor, ci sporurile angajaților la stat! – VIDEO

Liberalii taie. Nu lefurile parlamentarilor, ci sporurile angajaților la stat!

După ședințele avute atât la nivelul conducerii formațiunii, dar și al Coaliției, Ludovic Orban a ieșit, luni, la declarații și a făcut anunțuri importante, îndeosebi pentru angajații din sistemul public – care se întreabă ce se va întâmpla cu unele sporuri de care beneficiază, dar și cu tichetele de vacanță.

”Obiectivul nostru e să construim un buget care să respecte ținta de deficit bugetar (…) în jurul procentului de 7%”, a anunțat, în primă fază, fostul premier Orban, după ce anterior în cursul zilei actualul șef al Guvernului anunțase că legea bugetului e gata și urmează să fie pusă în dezbatere publică.

Întrebat despre sporuri, după ce Florin Cîțu adusese în discuție faptul că ”e vorba de o plafonare în acest moment”, Ludovic Orban a anunțat că se va face o analiză, dar că s-a luat deja decizia referitor la sporurile acordate prefecturilor. ”Am discutat să se facă o analiză amplă a tuturor tipurilor de sporuri, dar nu am luat o decizie legată de sporuri deocamdată. Urmează ca pe baza acestei analize să se ia o decizie justă. Există o decizie legată de sporul de 30% care a fost acordat prefecturilor și care nu se va mai plăti odată cu adoptarea legii bugetului de stat”, a anunțat președintele PNL.

Cum rămâne cu voucherele de vacanță

Un alt subiect de interes pentru angajați îl reprezintă tichetele de vacanță. Din câte a reieșit din spusele fostului șef al Guvernului, nu se are în plan emiterea unor noi astfel de vouchere, Ludovic Orban argumentând faptul că ”rămân valabile voucherele de vacanţă care au fost emise anterior şi care pot fi folosite în cursul anului 2021”.

”Nu se emit noi vouchere de vacanţă, pentru că sunt vouchere de vacanţă care sunt valabile în continuare în cursul anului 2021”, a subliniat liderul PNL.

220 afisari

7 COMENTARII

  1. Tăiete, tăiete, tăiete, mai mult, mai repede, mai vârtos. Să simtă românul ce a votat acum 2 luni, altfel nu se trezeste la realitate, nu iese din transă, nu isi revine din anestezie,

  2. cat crezi subsemnatule ca o sa mai poti anunta pt romani atatea nenorociri????????ai tu atata ficat sa mai vorbesti sau mergi si iti pui plosca cu cantec pe care ai achizitionat o in direct si te crezi stapanul inelelor!!!!!!!!!

  3. Normal ,in Romania fanariota angajatii statului sunt regi,imparati,boieri carora nu li se poate intampla nimic.Ei nu pot fi restructurati ca la privati,sporul de peste prajit trebuie sa ramana intact plus sporul ca a rasarit soarele dimineata ca obostiti fiind de atata stat degeaba musai sunt intotdeauna putini si trebuie angajati fara numar in sistem dar numai nevestele,copiii si amantele stabilor.S-a termi,t baieti,noua generatie care trebuia sa va plateasca huzurul e imbotnitata ,scolita online ,adica deloc, iar urmasii nostrii zboara catre alte zari ca pe aici nu vor sa fie sclavi pe 1500 de lei in timp ce babornitele bugetare ridica de la 6000 de lei in sus.Cam asta e realitatea cu toate ca fugim de ea,din pacate e pe cale sa ne ajunga.Numai ca voi si presa neomarxista,prietena voastra,incearca sa tina in viata mortul numit Romania.Doar pentru boierii bugetari,desigur.Ca voi sunteti bratul inarmat al globalismului victorios.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger