AcasăPoliticaLiberalii nu l-ar vrea pe Grindeanu în Guvern. Motivul

Liberalii nu l-ar vrea pe Grindeanu în Guvern. Motivul

Liberalii nu l-ar vrea pe Grindeanu în Guvern. MotivulLiberalii nu l-ar vrea pe Grindeanu în Guvern. Motivul

În contextul discuțiilor purtate de social-democrați cu liberalii, după ce la nivelul PNL-ului s-a decis începerea negocierilor cu PSD-ul, în vederea coagulării unei majorități, dar și a noii runde de negocieri, așteptate să aibă loc miercuri, apare o veste de ultim moment.

E vorba despre o informație pe surse. Conform căreia liderii liberali ar fi reticenți în a accepta ca Sorin Grindeanu, fost premier și prim-vicepreședinte al PSD-ului, să facă parte din viitorul Executiv. Și asta pentru că, mai anunță news.ro, în baza unor surse din conducerea PNL-ului, „prezenţa lui Grindeanu în guvern ar asocia PNL cu adoptarea OUG 13”. E vorba despre ordonanța de urgență care a scos oamenii în stradă, în urmă cu câțiva ani.

Vă amintim că numele social-democratului Grindeanu a fost vehiculat drept posibilă variantă de ministru al Transporturilor.

USR: Am rezistat împotriva PSD, rezistăm și împotriva alianței toxice dintre PNL și PSD

De altfel, după ce s-a aflat de decizia luată cu majoritate de voturi în Biroul Politic Național al PNL, reunit în ședință în seara zilei de 8 noiembrie, aceea de a se începe negocierile cu PSD pentru coagularea unei majorități, Dacian Cioloș a anunțat că partidul pe care îl conduce trece în opoziție. Iar reprezentanții USR au transmis un mesaj dur, amintind și de OUG 13.

„În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoția alături de PSD.

Se instalează la putere o coaliție a hoției formată în jurul PNL și PSD care va bloca orice reformă a statului. Direcția de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL și PSD au decis să-și păstreze privilegiile, pentru baroni clientela de partid, condus de lideri care au pierdut contactul cu România reală.

PNL și PSD vin la putere împotriva voinței votanților care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit.

România avea o șansă la dezvoltare, șansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale și a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale și autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD.

Să ne imaginăm ce va însemna justiția în mâinile PSD, partidul care a dat OUG 13 și a eliberat infractorii din închisoare. Ce vor însemna companiile statului în mâinile PSD, partidul care l-a promovat pe Dănuț Andrușcă la Economie.

Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm și împotriva alianței toxice dintre PNL și PSD”, au transmis, în seara zilei de 8 noiembrie reprezentanții partidului condus de către Dacian Cioloș pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

385 afisari

5 COMENTARII

  1. …care liberali??? mâțu câțu, boc, flutur, bogdan??? cimpanzeii politicii românesti, pdl-isti de a lui basescu…care liberali????adevarații liberali au fost dați afară din partid ca sî îi facă partid lui johana de sibiu, pnl nu există daca este frate de furat cu comuniștii ratați din psd!

  2. Toti au trecuturi care ii arunca afara din politica dar sunt o gasca care se sustin unii pe altii pt furt si cu bonus ca distrug acest popor ca sunt alogeni fata de el!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger