AcasăPoliticaLiberalii fac zid în jurul lui Cîțu. Rareș Bogdan, poziție fermă împotriva...

Liberalii fac zid în jurul lui Cîțu. Rareș Bogdan, poziție fermă împotriva USR PLUS

Rares BogdanLiberalii fac zid în jurul lui Cîțu. Rareș Bogdan, poziție fermă împotriva USR PLUS

Rareș Bogdan susține că nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece din funcția de prim-ministru al României. Acesta se bucură în continuare de sprijinul liberalilor, a precizat prim-vicepreședintele PNL.

Într-o declarație de luni, de la Parlament, Rareș Bogdan a spus că situația din coaliție ar urma să fie tranșată până marți seară.

„Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (…) Sper ca lucrurile să se calmeze și nu vă pot spune că în seara asta, după coaliție, va ieși fum alb. Probabil ambele partide vor sta pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia și vom merge în aceeași formulă. Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL”, a declarat Rareș Bogdan, precizând că cei de la USR PLUS sunt așteptați să vină cu o nouă propunere pentru funcția de ministru al Sănătății.

Rareș Bogdan: „Nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister”

Liberalul cataloghează drept aberantă solicitarea de schimbare a premierului. „Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a declarat Rareș Bogdan.

„Eu îi aștept pe cei de la USR să vină cu propuneri, dar nu cu aberația că vrem să schimbăm premierul. Îi aștept să spună că vrem să introducem votul în două tururi. Mi-ar fi plăcut să văd și eu reforma promisă. E clar că a fost o problemă la Ministerul Sănătății, dacă ceilalți miniștri nu au avut de ce să se plângă. Cred că lucrurile trebuie să se desfășoare extrem de repede, se vede și de la Bruexelles”, a mai spus europarlamentarul.

Demiterea lui Vlad Voiculescu, o decizie corectă!

Prim-vicepreședintele PNL consideră că demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății este o decizie foarte bună, iar faptul că fostul ministru alimentează toate teoriile conspirației, ulterior demiterii, arată că decizia a fost cea corectă.

„Cei de la USR-PLUS ne-au spus că este o campanie împotriva lui Vlad Voiculescu, că oculta mondială, că PNL își folosește influența în presă pentru a-l demoniza pe Vlad. Am căutat și eu să văd unde își folosește. După ce am văzut interviul lui Vlad Voiculescu de la Digi 24 am înțeles încă o dată, dacă mai era nevoie, că decizia lui Florin Cîțu a fost una corectă și nu se mai putea continua așa. Vlad Voiculescu alimentează toate teoriile conspirației, toate lucrurile împotriva cărora noi am luptat. Este grav ca un fost oficial guvernamental să alimenteze un curent venit din Est și să distrugă toate eforturile Guvernului de a stăvili pandemia.”, a mai spus Rareș Bogdan.

Totodată, liberalul s-a declarat convins că președintele Klaus Iohannis este ”extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă”. „Președintele Klaus Iohannis este un președinte care stă în haina constituțională, este un om care știe exact jocul politic internațional și știe cât de important este PNRR-ul, știe că nu avem nevoie de astfel de sincope, în acest moment. Sunt convins că este extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă. Nu ar fi vrut să stingă cu apă un incendiu care nu trebuia să izbucnească”, a adăugat el.

author avatar
Andreea Vlad
290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar fi inimerit sa facem alegeri anticipate peste 4 luni ca ne mai si vaccinam ca daca dupa 4 luni e jale peste 4 luni o sa fie parjol la aliere o sa fie alienare si mai e si tara care doar pierde castiga niciodata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger