AcasăPoliticaLiberalii, din scandal în scandal. Revoltă la filiala PNL Sector 3: care...

Liberalii, din scandal în scandal. Revoltă la filiala PNL Sector 3: care e numărul real de alegători?

Un nou scandal a început în PNL, de data aceasta la Sectorul 3, unde printre candidaţi este şi actualul preşedinte al filialei, Antonel Tănase. Motivul revoltei este numărul real al persoanelor care au drept de vot la alegerile pentru şefia organizaţiei PNL Sector 3. Surse liberale susțin că între lista comunicată de Secretariatul general şi cea a filialei sunt diferenţe majore.

Discuțiile contradictorii se duc pe marginea listei cu numărul de alegători pentru conducerea Sectorului 3. Lista actuală a PNL Sector 3, controlată în prezent de Antonel Tănase (preşedinte al filialei şi candidat pentru un nou mandat), are 719 persoane. Pe de altă parte, situaţia anterioară care a fost comunicată Secretariatului PNL a fost de 478 de membri de partid cu drept de vot. Una din concluziile Comisiei de organizare a alegerilor (structură naţională), în urma şedinţei de marţi, a fost că pentru convocator ar trebui reţinut numărul de 478 de liberali cu drept de vot, iar decizia trebuie implementată de filiala de sector. De asemenea, sunt dispute în ceea ce priveşte situaţia cotizaţiilor, pentru că un membru de partid poate vota dacă are plătită cotizaţia la zi.

Cu toate acestea, mulți membri ai organizației PNL Sector 3 (la zi cu plata cotizației) au fost eliminați abuziv de pe liste și scoși afară din sală, aceștia aflându-se în poziția de a nu mai putea vota.

Reamintim că principalii candidaţi la şefia PNL Sector 3 sunt Antonel Tănase (actualul preşedinte), Stelian Bujduveanu (viceprimar al Capitalei), Claudia Benchescu (subsecretar de stat în MAI) şi Violeta Vijulie. Principalul contracandidat al lui Antonel Tănase este Claudia Benchescu, care ar avea inclusiv sprijinul lui Stelian Bujduveanu, susţin surse politice din PNL.

author avatar
Andrei Coman
817 afisari

6 COMENTARII

  1. ba ce circ poate sa faca niste parlite de alegeri in tara care cade pe ei la propriu!!!!!!!!!!!

  2. & Dacă s-a demonstrat științific că vaccinarea, ca procedură, și tâmpește, reducând capacitatea circulatorie la nivelul vaselor capilare, ? Sunteți de părere că la Cîțu și Orban se observă o chelire mai evidentă după vaccinare, fără al mai menționa și pe Hunor, susținută probabil și de mai slaba irigare a vaselor capilare din zona capului, de poziția bipedă și de acțiunea forței gravitaționale la irigarea cu sânge a vaselor capilare din zona capului, pe lângă alte aspecte ce țin de comportamentul public de după vaccinare al celor anterior amintiți, ? Dacă s-au constatat și senzații de amețeală după vaccinare, motivate probabil și de o mai slabă irigare a vaselor capilare din zona capului, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger