AcasăPoliticaLia Vasilescu da replica: 'Nu va faceti iluzii, ca e o noua...

Lia Vasilescu da replica: ‘Nu va faceti iluzii, ca e o noua „bomba” care o sa se fasaie repede’

Pe fondul aspectelor vehiculate in spatiul public, in ultimele ore, Lia Olguta Vasilescu n-a stat pe ganduri si si-a spus punctul de vedere.

Mai exact, a trecut la taste si a pus cap la cap un mesaj, pe care l-a postat apoi pe pagina de Facebook. Nu de alta, dar sa afle toata lumea cum i se par aspectele in cauza si, mai ales, de la ce anume ar fi pornit totul.

Iata mesajul ministrului Muncii, postat luni dupa-amiaza pe reteaua de socializare:

„Ministrul Muncii vizat intr-un dosar penal cu finantari ilegale, pe fonduri europene”, „Olguta agatata intr-un dosar Teldrum” etc. Titluri de azi… Nu va faceti iluzii, ca e o noua „bomba” care o sa se fasaie repede. Concret: un inspector ISC Dolj a depus o plangere penala ca pe un bulevard s-a lucrat fara autorizatie de constructie. Autorizatia a existat pana la incheierea contractului de finantare si nici nu s-ar fi putut demara lucrari de constructie in lipsa ei, pentru ca nu s-ar fi putut elibera fondurile europene altfel. De altfel, alti inspectori ISC au semnat la toate fazele determinante, mai putin ultimul care a semnat o plangere la parchet. S-a lucrat dupa un proiect tehnic licitat inainte sa fiu eu primar, constructorul executand exact lucrarile licitate. Nimic altceva! Furtuna intr-un pahar cu apa, un dosar care se poate solutiona maxim cu o amenda. Eu zic ca nici pe aceea nu o va lua cineva din primaria Craiova…”

foto: Facebook

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger