AcasăPoliticaLegea carantinării. Orban, la capătul răbdării. „PSD se încăpățânează să tragă de...

Legea carantinării. Orban, la capătul răbdării. „PSD se încăpățânează să tragă de timp, să ne pună bețe în roate”

Ludovic Orban
  • Premierul Ludovic Orban se declară revoltat și indignat după ce Senatul, care este cameră decizională, a amânat pentru luni dimineață votul pe legea carantinei. Liberalul acuză PSD că „se încăpățânează să pună bețe în roate”, deși această lege este „indispensabilă”.

Orban a spus că are un „mesaj de indignare și revoltă”. „Dați-mi voie să transmit un mesaj de revoltă și de indignare față de amânarea dezbaterii și aprobării de către Senat a legii care să ne pună la dispoziție instrumentele indispensabile de care avem nevoie în lupta împotriva epidemiei. Amânarea adoptării legii înseamnă o creștere dramatică a riscului de infectare.

În toate țările democratice din lume, autoritățile au la dispoziție aceste instrumente care sunt carantina, izolarea la domiciliu, posibilitatea de a trata pacienții sub control medical. În momentul de față, Guvernul și autoritățile din România sunt lipsite de acest instrument vital. Au ieșit din spital foarte mulți pacienți, nu am avut posibilitatea să determinăm izolarea la domiciliu a pacienților și tratarea lor la domiciliu.

La ora actuală, în urma anchetelor epidemiologice, nu avem această pârghie pe care o are orice autoritate din orice țară civilizată, pârghia de a decide izolarea la domiciliu a persoanelor care au intrat în contact cu persoane infectate. (…) Sunt măsuri de izolare a virusului, nu a persoanei”, a spus Ludovic Orban, sâmbătă, după o videconferință cu prefecții și șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

„Această lege este vitală”

Totodată, șeful Guvernului i-a acuzat pe cei de la PSD că se încăpățânează să pună bețe-n roate autorităților care încearcă să țină sub control epidemia de coronavirus. „Nu pot să înțeleg de ce se amână adoptarea acestui act normativ care este vital. Fiecare zi în care nu intră în vigoare această lege înseamnă un risc major pentru creșterea nivelului de presoane infectate și de răspândire a virusului în comunitate.

Este evident că avem o creștere a numărului de cazuri. (…) Nu pot să înțeleg de ce PSD se încăpățânează să tragă de timp, să ne pună bețe-n roate și să împiedice adoptarea unor decizii care sunt vitale pentru a apăra sănătatea și viața românilor.

Sunt la capătul răbdării. Acest joc politicianist, acest sabotaj sistematic la care sunt supuse autoritățile din România în bătălia contra epidemiei deja nu ne afectează pe noi, afectează viața oamenilor. Le mai solicit o dată: adoptați legea!”, a mai spus Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
302 afisari

10 COMENTARII

  1. Auzi, mandolina, pina veti primi ”pirghiile” ca sa vi le bagati in cur, faceti MEREU asa:

    ”Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1.242 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 202.541 de lei.”

    Daca nu e eficient, INCHIDETI SPELUNCILE SI TRIMITETI ACASA TINERETUL TAURIN SPALAT LA NEURON SI DEMENT, CHIAR DACA VRETI SA VINA LA VOT PENTRU VOI !

    Intre timp poate iesi din sevraj cu o dusca de spirt medicinal facut de Micula, la Oradea !

  2. Vica , Ioana , Vlad Tepes , unul si acelasi idiot troll stalinist : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ,cel ce-si etaleaza cu ”maiestrie” propaganda jalnica de vuvuzea savuskineza pentru un pumn de copeici ! A trecut la repertoriul cu injuraturi , e disperat , scuipati in san si pe dobitoc direct in felinare !

  3. Nerecunoscator spirtanul ,PSD-ul il ajuta din toate puterile.Jigodiile s-au adunat la ordinul lui Adolf Merkel sa goleasca Romania pentru popoarele care trec Mediterana.Asta e miza.

  4. Scarbos indiviul asta de mandolina,dar cand tipa ca descreieratul ca trebuie alungati PSD cu parul,cum era Sica,atunci tu erai ,,responsabil”Esti o jigodie desavarsita,incapabila de a face ceva bun in tara.Si acum ma plimb pe autostrazile pe care le-ai construit cand erai ministru al transporturilor.Brava Sica,acuma te-a pus gloaba de iohanis prim -ministru si nu mai stiu pe care autostrada sa apuc,ca le-am incurcat,asa de multe ai construit.Esi incult,prost,betiv,nesimtit…..si mai pot adauga multe dar ma opresc aici.Du-te si pupa-ti in c….seful,ca de altceva nu esti in stare mascarici nenorocit!!!!

  5. cum suna spusele lui orban…. a-i pune bete-n roate unui neterminat… la dracu! si i-a luat o eternitate sa adune 3 cuvinte si alea timpite sa faca o lege fix dupa chipul si asemanarea lui. imbecila. si bomboana de pe coliva s-a gindit sa fie smiorcaiala lui sclifosita. bleah!

  6. Iar tu esti o gloaba de bosorog nazi imbracat in haine secondhand kaki cu multe tinichele atarnate Mergi si dai marunt din buze si ti mananci bilutele de muci la fel ca Nicusor BAN

  7. Mars si mananca-ti pensia speciala pe care o iei pe spatele poporului ,jigodie.Singurul lucru pe care l-ai facut in viata.Ai observat si apoi ai turnat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger