AcasăPoliticaLaura Codruța Kovesi, candidat la alegerile prezidenţiale în 2024? Partidul pe care...

Laura Codruța Kovesi, candidat la alegerile prezidenţiale în 2024? Partidul pe care l-ar reprezenta

”Pariul lui Kovesi” a ajuns ”numărul doi” în DNA

Laura Codruța Kovesi ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024. Procurorul-şef european ar fi, cu siguranţă, marea surpriză de pe liste.

Astfel că Laura Codruța Kovesi ar putea să fie candidatul la prezidențiale și ar fi susținută tocmai de cei din USR. De altfel, aceștia au mai lansat această candidatură în anul 2019.

PSD ar veni cu Mircea Geoană

Mai există o variantă care se vehiculează în USR, și anume Cătălin Drulă, președintele interimar al partidului, care ar putea deveni candidat la alegerile din 2024.

Sorin Grindeanu l-a dat pe Mircea Geoană ca un posibil candidat din partea Partidului Social Democrat:

Nu e membru PSD în acest moment. Domnul Geoană, mai ales din anvergura pe care acum şi-a construit-o la nivel internaţional ca secretar general adjunct NATO, ceea ce e o funcţie extrem de importantă şi ca fost social-democrat, pentru că a fost preşedintele Partidului Social Democrat, dacă va dori – eu nu ştiu dacă va dori, deşi ţin legătura şi vorbesc destul de des cu domnul Geoană -, poate fi, de asemenea, un candidat redutabil care să câştige alegerile”.

Liberalii spun că Nicolae Ciucă va fi cel care va candida din partea PNL la prezidențiale. Pe de altă parte, cei de la AUR l-au anunțat deja pe George Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
1.235 afisari

8 COMENTARII

  1. Era previzibil Codruta+USR.
    Dar ea a fost favorita lui base…
    Poate PSD s ar gandi sa schimbe ‘louserul’….
    PNL chiar nu si doreste victoria?
    Simion daca nu s ar maimutari toata ziua prin postari, si s ar ocupa de proiecte serioase poate ar avea sanse.

  2. Fereasca-ne al de SUS sa mai votam psd pnl sau usr
    ar insemna ca suntem chiar un popor de imbecili care de 30 de ani nu am invatat nimic.
    Iar vin cu aceleasi legume si otrepe incompetente de parca tara asta nu mai are si alti oameni.Vesnic aceleasi mizerii imbuibate si abonate la buzunarul cetateanului si parazitism.

  3. Bagaboanta asta cocotata la varful UE mafiot pt. a tine de sase la „consultantele ” de miliardele de Euro ? Cine dreacu s-o voteze infara de Portocala si gasca de portocali penali,securisti,si alte lifte.Pai daca Licu,hotul,plagiatorul a fost cocotat la sefia CCR,si Portocala poate aspira la fonctia de procuror general.Tot felul de tampiti viseaza cucuvele verzi pe pereti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger