AcasăPoliticaLa ce reacție se așteaptă Ciolacu din partea lui Clotilde Armand, după...

La ce reacție se așteaptă Ciolacu din partea lui Clotilde Armand, după renumărarea voturilor: ”Cred că…”

La ce reacție se așteaptă Ciolacu din partea lui Clotilde Armand, după renumărarea voturilor: ”Cred că...”

În așteptarea unui anunț oficial cu privire la situația renumărării voturilor de la sectorul 1, de la alegerile locale de anul trecut, liderul PSD a declarat că e de părere că primarul Clotilde Armand va demisiona, dacă se va dovedi că de fapt ar fi pierdut cursa electorală din 2020.

”Haideți să așteptăm comunicatul oficial, cum este corect, și să vedem adevărul. Eu cred că doamna primar de la sectorul 1, în cazul în care se dovedește că de fapt a pierdut alegerile, eu cred că își va da demisia”, a fost auzit spunând Marcel Ciolacu, miercuri, la interviurile DCNews.

Liderul PSD a subliniat, totodată, că e important să se afle și alte aspecte în acest caz, pe lângă rezultatul votului. ”Să vedem ce infracțiuni au fost identificate, cum s-a putut ajunge aici. (…) În acest moment, noi vorbim de o fraudă electorală în sectorul zero al Capitalei României. Vom vedea cine este implicat (…) presupun că nu numai rezultatul este important și, totuși, aflarea adevărului și cine este implicat”, a mai punctat Ciolacu.

Ce s-a aflat până la acest moment

Declarațiile liderului principalei formațiuni de Opoziție vin după ce s-a aflat, pe surse, momentan, din direcția Antenei 3, că după ce s-a încheiat numărătoarea voturilor din sectorul 1, social-democratul Daniel Tudorache ar avea 1.000 de voturi în plus față de edilul în funcție.

De altfel, la rândul său, Tudorache – care candidase la alegerile de toamna trecută pentru un nou mandat de primar al sectorului 1 – a părut destul de rezervat în declarații, anunțând – într-o primă reacție pe acest subiect – că așteaptă comunicatul oficial – DETALII AICI. 

Până la această oră, Clotilde Armand nu a oferit nicio reacție pe acest subiect.

408 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger