AcasăPoliticaL-a agresat fizic George Simion pe Iulian Bulai? Deputatul USR a depus...

L-a agresat fizic George Simion pe Iulian Bulai? Deputatul USR a depus plângere la conducerea Camerei Deputaţilor

simion-bulaiL-a agresat fizic George Simion pe Iulian Bulai? Deputatul USR a depus plângere la conducerea Camerei Deputaţilor

Deputatul USR Iulian Bulai a cerut sancţionarea liderului grupului AUR, George Simion, pe motiv că acesta l-a agresat fizic în timpul unei şedinţe de plen, Biroul permanent al Camerei transmiţând, luni, sesizarea la Comisia juridică pentru raport.

Bulai a reclamat că, în timpul lucrărilor şedinţei din 22 martie, liderul AUR, care se deplasa prin sală, făcând o transmisie live pe Facebook, i-a adresat deputatului USR, care se afla aşezat în bancă, câteva cuvinte, l-a agresat fizic şi apoi l-a „apucat cu degetele de ureche”.

Ar fi rostit numele „Bulai” pe un ton dispreţuitor

„Aceste manifestări sunt suficiente pentru a atrage dezaprobarea publică, fiind deopotrivă de natură a prejudicia solemnitatea instituţiei Parlamentului şi a onoarei deputaţilor, doresc să aduc în atenţia dumneavoastră că domnul Simion a înţeles că continue comportamentul nedemn, repetându-mi numele cu un ton dispreţuitor.

Faptele săvârşite încalcă dreptul la demnitate al persoanei – art 72 din Codul Civil, iar prin calitatea persoanelor, aceea de parlamentari şi circumstanţele în care au fost săvârşite, în incinta Parlamentului şi în faţa întregii ţări, în timpul unei şedinţe publice de plen, şedinţă a cărei înregistrare care poate fi oricând vizionată pe website-ul Camerei, aduc o gravă atingere prestigiului instituţiei Parlamentului, ca organ reprezentativ suprem al poporului român – art. 61 din Constituţia României”, a scris Iulian Bulai în sesizarea lui către conducerea Camrei Deputaţilor.

USR-istul spune că el l-a respectat pe Simion

Iulian Bulai a spus că el a ales să respecte demnitatea şi onoarea funcţiei de deputat şi a manifestat o conduită civilizată, nereacţionând în niciun fel la gesturile „incalificabile” ale lui George Simion.

„În schimb, manifestările domnului Simion au fost de un nivel josnic, nesocotind atât regulile generale de comportament în societate, cât şi dispoziţiile din Codul de conduită al deputaţilor şi senatorilor, ale Regulamentului Camerei şi ale statutului deputaţilor şi senatorilor”, a mai afirmat Iulian Bulai.

author avatar
Andrei Ștefan
669 afisari

11 COMENTARII

  1. le-a placut la amandoi, numai ca simion cand i-a venit randu sa stea, l-a prostit pe ochelarist si l-a lasat sa traga in gol

  2. Dar de ce se supără? Ăsta are față de om care cere palme. Apoi, nu le convine agresivitatea? Dar cine a promovat acest mod de a face politică, nu USR? Cine aducea mitingiști în Parlament, care se dădeau cu fundul de pământ? Cine chema la revoltă împotriva PeeeSeeeDeee, nu ei? Cine se urca pe clădirea Parlamentului și-și saluta cu lanternele telefoanelor mobile scandalagii din stradă? Nu USR. Cine punea muzică în sala de desfășurare a comisiei juridice? Nu DJ Stelică. Acum nu le place? Atunci când semeni vânt (nu vânturi) culegi furtună. Ce dacă l-a tras de urechi? A vrut să-l prindă de nas, dar fiind mai urecheat a nimerit lobul urechilor.

  3. Vai Bulai cum ai acceptat
    Cum de nu l-ai pocnit cu posetuta
    Mai ales ca se uita la tine ca la un handicapat
    Nu ca n-ai fi ,dar te-a durut tartacuta

    Tu ii faceai din ochi cand erai pe aproape
    Iar el nu a inteles aluzia ta
    Atunci te-ai hotarat sa dai marunt din pleoape
    Si sa-i soptesti la ureche ceva!

    El nu stia ca esti bolnav de iubire
    A crezut ca e un afront direct
    Cand a aflat ca te arunci in nestire
    Ia venit scarba si ti-a bagat gheara in piept

    Vai Bulai esti cu onoarea ,,nereperata”
    Du-te la padure si te ascunde’n boscheti
    De rusine si jena mai fata
    Si nu te mai da in direct la baieti!

    • De ce Simion este caricatura ,te intreb?Omul isi vedea de treaba lui iar usr istul rezist cauta cearta Asa au facut de cand se stiu Niste drogati homalai!

  4. Ba bula! credea si el ca poate esti inca deghizat in paiata de plastic ca la cealalt loc de munca prin occident si a vrut sa vada!°

  5. Parlamentarii români nu Sint preocupați de a face legi bune pentru buna funcționare a tari ,ci de circ.
    Ei ne arată mereu nivelul lor de inteligenta și de pregătire

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger