AcasăPoliticaKlaus Iohannis, trimis la culcare de poporul român. Cum au răspuns oamenii...

Klaus Iohannis, trimis la culcare de poporul român. Cum au răspuns oamenii la întrebarea: „A pierdut preşedintele contactul cu realitatea?”

iohannisKlaus Iohannis, trimis la culcare de poporul român. Cum au răspuns oamenii la întrebarea: "A pierdut preşedintele contactul cu realitatea?"

Afirmaţiile lui Klaus Iohannis despre jocul de golf i-au fost fatale preşedintelui. Conform unui sondaj INSOMAR, şeful statului a fost pus la zid de oameni.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea președintele Klaus Iohannis, cu câteva zile în urmă, la Pianu de Jos, unde se afla în vizită la primul teren de golf amenajat în România după 1989.

Golful este un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi”, mai spune Iohannis, cu acea ocazie.

Klaus Iohannis a piedut contactul cu realitatea?

După aceste declaraţii, Iohannis pare că a căzut în dizgraţia poporului. Oamenii au spus că preşedintele a pierdut contacul cu realitatea socială. Iată cum au răspuns cei chestionaţi:

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

Altfel, un sondaj Avangarde a reflectat în cine mai au încredere românii. Cei doi competitori la congresul PNL de sâmbătă au cote de încredere scăzute, potrivit unui sondaj Avangarde realizat la comanda PSD. Ludovic Orban are 16% încredere, iar Florin Cîțu – 14%. Clasamentul partidelor arată PSD la 37%, PNL 20%, AUR 14% și USR 13%.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 14 – 21 septembrie 2021, pe 900 de subiecți, prin metoda CATI (interviuri telefonice). Marja de eroare este de 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%.

author avatar
Andrei Ștefan
1.111 afisari

9 COMENTARII

  1. Pnl se va duce spre maxim 15% chiar mai puțin iar usr plus sub 10%.
    O sa-i mulțumiți Klausului si Cîțului după 2024. Atunci va fi Too Late!
    Adică in zadar. Nu veti mai recupera nimic. Iar clica pdl ista din actualul pnl va primi ce merita încă de când era boc premier si taietorii de pensii si salarii. Ăstia sunt actualii susținători ai Câțului scârțului pârțului. Pedelacii portocalii. Novicele Rareș s-a alăturat lor la tăieri. Rușine să vă fie clică nenorocită care distrugeti românii si țara. Mizerabililor!

  2. Dupa toate cele,Partzu are de partea lui 14% ?Iar PNL 2o%.Plimba ursul nene, Nici 10%. Adica toti specialii,cu tot cu nemurile lor. Si cred ca nici astia toti. Sondaje mincinoase de ametit prostii.

  3. Ce nevoie are Talanul de legatura cu realitatea? Atat timp cat ii fuctioneaza legaturile cu neonazistiimarxistiiglobalistii dela UE,cu Noua securitate,cu Justitia mea,procurorii mei,interlopii mei,austriecii mei,cu slugile mele,cu golfistii mei,dormiti linistiti.Statul Mafiot vegheaza pt. voi.Poftiti la golf dar nu va inghesuiti.

  4. & Ceea ce mai readuc în evidență reglementările despre distanțarea socială și portul de mască este și faptul că în fermele bio sunt obligatorii anumite condiții și un spațiu minim pentru fiecare dintre indivizii efectivelor animaliere , păsări, pentru a fi avizate ca ferme bio, iar la construcțiile prin zonele cu arii protejate sunt impuse și condiții pentru existența și mobilitatea speciilor din fauna acelor zone, ?

  5. Tot regimul nazist din Walachistan a pierdut complet contactul cu realitatea, ei deja sunt in Brave Noob World 🙂 nici macar nazistii la austriakul ala mic cu mustata aia a lui ridikola nu si-au imaginat veo-data ca se poate merge asa de departe cu diktatuta, ceea ce fac elitele globaliste e diktatura globala, dar si razbiul care e la usa va fi tot global, asa cum a prezis Justin Parvu !! Bai, voi chiar credeti ca o sa rezistati in arest la domiciliu din octombrie pana in mai, ca asa vreau sa faca criminalii astia oligofreni ? 🙂 Daca credeti ca da, sunteti niste hamsteri perfecti pentru stapanii vostrii !! Fiecare e pe cont propriu, scapa cine si care poate, iar de vaxinatii in cap nu va faceti griji, ei sunt numai ca si carne de tun, toti cei 4.5 milioane ai lui Matu o sa dea coltul in urmatorii 2-3 ani, de asta s-au porinit acum cu frenezia lor satanica, ca sa nu ramana martori la genocidul global ce il fac !! Dar o sa vina Barbosul Suprem, si la toti demonii astia mici o sa le dea un frumos si naprasnic cap in gura, asa ca si semn de multumire !! 🙂

  6. @ Dacă PNL-iștii aveau nevoie să le crească guvidul la congres, ? Păi cât să crească și guvidele la găini fie ele și cocoși, după guvernarea „pistil-caliciu” ?

  7. & ,,Iarna nu-i ca vara” și nici toamna ca primăvara, că se vede și pistilul și caliciu la guvernarea rămasă fără petale, ?
    & Cîțu o fi chelit de la vaccin, sau de la vaccinare, ? Ați remarcat și că avea și ceva mai mult păr până să se vaccineze, Cîțu, ?

    • Nu de la vaccin i se trage,ci de la trecutul sau „glorios” si cu multi alti scheleti de dezvelit de finantatorii studiilor….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger