AcasăPoliticaKlaus Iohannis, ținta ironiilor acide ale lui Cozmin Gușă. „Klaușică, returnează-i basca...

Klaus Iohannis, ținta ironiilor acide ale lui Cozmin Gușă. „Klaușică, returnează-i basca lui Trump”

Expertiza este atunci cand... cand... Da, atunci cand!

Analistul politic Cozmin Gușă a afirmat, sâmbătă seară, că președintele american Donald Trump are mari probleme interne, cauzate de protestele anti-rasiale.

În acest context, Gușă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj foarte dur, adresat președintelui Klaus Iohannis pe care-l sfătuiește ironic : „Klaușică, returnează-i basca lui Trump”

„KLAUSICĂ, returnează-i basca lui TRUMP!

Klaus Iohannis a castigat presedintia in 2014, timpuri in care noi eram supusi total gashtii lui Joe Biden din Romania, cunoscuta sub denumirea colectiva de STAT PARALEL. Unul dintre cei care a pus umarul serios la alegerea sa a fost si celebrul Florian Coldea, un emanat al sistemului sorosist care, de frica lui Ponta&Ghita si din preocuparea „PARALELILOR” de a juca la doua capete mereu, l-ajutat pe KWI apoi a pozat in mare castigator. El a putut fi eliminat din structura de conducere a SRI (si-a Romaniei!) asadar, fix la inceputul lui 2017, moment in care Obama&Biden plecau, iar Trump venea la Casa Alba. Acela a fost si momentul in care Klausica a inceput sa aiba putere reala asupra structurilor din servicii si justitie, deci Klausica si-ai sai au beneficiat indirect enorm de mandatul lui Donald Trump.

Informat clar despre aceasta situatie, interesat probabil sa-si gaseasca un partener in Ro, precum sa se si asigure de cheltuirea („eficienta”  ) a celor 2% din PIB pentru armament american, Trump l-a invitat de 2 ori pe Iohannis in vizita in SUA, ultima oara anul trecut, in plina campanie electorala prezidentiala in Ro, facandu-i deci un mare serviciu lui Klausica. Scena cu basca oferita cadou lui Iohannis in pline negocieri oficiale SUA-RO, a fost un gest suplimentar IMPORTANT prin care Trump isi arata suportul pentru KWI.

Azi e limpede ca Trump are probleme interne mari, cauzate in principal exact de catre cei grupati in spatele lui Biden&Soros, a caror gashca romaneasca ne-a distrus infrastructura de putere, punandu-i autoritatea intre paranteze inclusiv lui Klausica, dupa cum ziceam mai sus. Ce-ar fi fost CORECT, NORMAL, UMAN din partea presedintelui nostru? Bineinteles , sa-i intoarca parte din marile servicii pe care Trump i le-a facut, prin vreun mesaj simplu, dar PUBLIC, de sustinere a eforturilor pe care Trump le face pentru a tine democratia sub control in SUA. Desigur, n-ar fi contat prea mult in harmalaia cumplita din America, dar in plan international ar fi fost un ajutor semnificativ, care-ar fi asezat si Romania intr-o postura favorabila jocului democratic, fidela ordinii de drept din tara aliatului strategic, ca sa nu mai vorbesc ca l-ar fi recomandat pe Iohannis ca pe un om de stat care stie ca trebuie sa-si „plateasca datoriile”, deci nu joaca mizerabil la doua capete atunci cand celui caruia ii este dator „ii arde buza”!

De-aia am zis, „KLAUSICA, RETURNEAZA-I BASCA LUI TRUMP!”, asa-i corect intre parteneri … Și-așa făceau pe vremuri și sașii!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos, masă şi interior”, se arată pe pagina de Facebook a lui Cozmin Gușă.

author avatar
Eli Dan Davidescu