AcasăPoliticaKlaus Iohannis, ținta ironiilor acide ale lui Cozmin Gușă. „Klaușică, returnează-i basca...

Klaus Iohannis, ținta ironiilor acide ale lui Cozmin Gușă. „Klaușică, returnează-i basca lui Trump”

Expertiza este atunci cand... cand... Da, atunci cand!

Analistul politic Cozmin Gușă a afirmat, sâmbătă seară, că președintele american Donald Trump are mari probleme interne, cauzate de protestele anti-rasiale.

În acest context, Gușă a postat pe pagina sa de socializare un mesaj foarte dur, adresat președintelui Klaus Iohannis pe care-l sfătuiește ironic : „Klaușică, returnează-i basca lui Trump”

„KLAUSICĂ, returnează-i basca lui TRUMP!

Klaus Iohannis a castigat presedintia in 2014, timpuri in care noi eram supusi total gashtii lui Joe Biden din Romania, cunoscuta sub denumirea colectiva de STAT PARALEL. Unul dintre cei care a pus umarul serios la alegerea sa a fost si celebrul Florian Coldea, un emanat al sistemului sorosist care, de frica lui Ponta&Ghita si din preocuparea „PARALELILOR” de a juca la doua capete mereu, l-ajutat pe KWI apoi a pozat in mare castigator. El a putut fi eliminat din structura de conducere a SRI (si-a Romaniei!) asadar, fix la inceputul lui 2017, moment in care Obama&Biden plecau, iar Trump venea la Casa Alba. Acela a fost si momentul in care Klausica a inceput sa aiba putere reala asupra structurilor din servicii si justitie, deci Klausica si-ai sai au beneficiat indirect enorm de mandatul lui Donald Trump.

Informat clar despre aceasta situatie, interesat probabil sa-si gaseasca un partener in Ro, precum sa se si asigure de cheltuirea („eficienta”  ) a celor 2% din PIB pentru armament american, Trump l-a invitat de 2 ori pe Iohannis in vizita in SUA, ultima oara anul trecut, in plina campanie electorala prezidentiala in Ro, facandu-i deci un mare serviciu lui Klausica. Scena cu basca oferita cadou lui Iohannis in pline negocieri oficiale SUA-RO, a fost un gest suplimentar IMPORTANT prin care Trump isi arata suportul pentru KWI.

Azi e limpede ca Trump are probleme interne mari, cauzate in principal exact de catre cei grupati in spatele lui Biden&Soros, a caror gashca romaneasca ne-a distrus infrastructura de putere, punandu-i autoritatea intre paranteze inclusiv lui Klausica, dupa cum ziceam mai sus. Ce-ar fi fost CORECT, NORMAL, UMAN din partea presedintelui nostru? Bineinteles , sa-i intoarca parte din marile servicii pe care Trump i le-a facut, prin vreun mesaj simplu, dar PUBLIC, de sustinere a eforturilor pe care Trump le face pentru a tine democratia sub control in SUA. Desigur, n-ar fi contat prea mult in harmalaia cumplita din America, dar in plan international ar fi fost un ajutor semnificativ, care-ar fi asezat si Romania intr-o postura favorabila jocului democratic, fidela ordinii de drept din tara aliatului strategic, ca sa nu mai vorbesc ca l-ar fi recomandat pe Iohannis ca pe un om de stat care stie ca trebuie sa-si „plateasca datoriile”, deci nu joaca mizerabil la doua capete atunci cand celui caruia ii este dator „ii arde buza”!

De-aia am zis, „KLAUSICA, RETURNEAZA-I BASCA LUI TRUMP!”, asa-i corect intre parteneri … Și-așa făceau pe vremuri și sașii!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos, masă şi interior”, se arată pe pagina de Facebook a lui Cozmin Gușă.

author avatar
Eli Dan Davidescu
476 afisari

9 COMENTARII

    • Gusa a ajuns de rasul curcilor , un sacal caruia ii pute gusa , nu mai ar niciun fel de credibilitate , un cameleon politic lipsit de scrupule si bun-simt .

  1. e clar ca pres nostru are ca mana dreapta pe sorossista de frunte pralong si ca este inca pe fata exponent de conducere in stil biden and co de aceea chiar trump ar trebui sa si revizuiasca atitudinea si pe aici !!

  2. Un pacalici de carti politic, un joker ? care acum e de dreapta cand a facut declaratia e de stanga. Cand ai zburda flocii lui Nuti la sediu Psd era de stanga cand comenta cu Raris erea de dreapta probabil acum are libido pt Olguta si nu stie cum.. Alti pacalici politici
    Petrov
    Oprea
    Catarama
    Codrin
    Gigi Becali
    Boureanu
    Cumpanasu
    Stolojan
    Flutur
    Boc
    etc

  3. Pacaliciu e f f bun atunci cand ai nevoie de o dama de pica de un septar de trefla de un as de negru de un popa de rosu ca iei tot.

  4. Studiu de caz. Cum a reusit sa cumpere Raritatea bagand pe Vantu in parnaie cu ajutorul sarbilor lui Ghita si cum a trecut de la datorii uriase catre stat la Raritatea Plus doar ca simplu pacalici in slujba statului subteran un simplu consilier Psd care mergea la sediu cu țoacla. Poate ne ajuta noul Dna.

  5. Ca am auzit eu ca au sute de nume sonore cu dosare beton cu prejudicii uriase. Le urez succes deci nu succesuri, sa convinga judecatorii ca asa e.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger