AcasăPoliticaKlaus Iohannis i-a "înfipt cuţitul în spate" lui Orban. Mutarea-ŞOC pe care...

Klaus Iohannis i-a „înfipt cuţitul în spate” lui Orban. Mutarea-ŞOC pe care a făcut-o şeful statului!

iohannis PNLKlaus Iohannis i-a "înfipt cuţitul în spate" lui Orban. Mutarea-ŞOC pe care a făcut-o şeful statului!

Congresul PNL din 25 septembrie a adunat foarte multe orgolii şi ambiţii. Inclusiv Klaus Iohannis, liderul din umbră al liberarilor, se implică destul de activ în această problemă.

Informaţiile spun că președintele a sunat mai mulți lideri de filiale pentru a-l susține pe Florin Cîțu la Congres.

Ce le-a spus Iohannis şefilor de filiale PNL?

Şeful statului a sunat personal mai mulţi şefi ai unor filiale judeţene PNL din tabăra „nehotărâţilor”, mai exact şefi de filiale care nu s-au pronunţat explicit în favoarea lui Florin Cîţu sau Ludovic Orban în cursa acestora pentru şefia partidului.

Președintele le-ar fi cerut preşedinţilor de filiale sunaţi să-i convingă pe primari că Florin Cîţu este cel ce trebuie sprijinit, astfel încât delegaţii la Congresul din 25 septembrie să voteze cu acesta.

De altfel, unul dintre şefii de filială sunaţi de Iohannis (filială cu un număr mare de delegaţi) ar fi vorbit deja cu câţiva primari şi le-a cerut acestora susţinerea candidaturii lui Cîţu.

Cîţu îl atribuie pe Orban PSD-ului

Florin Cîţu, candidat pentru preşedinţia PNL, susţine că multe dintre mesajele liderului PNL, Ludovic Orban, privitoare la guvernare „par copy paste după mesajele PSD referitor la guvernare”, el arătând că după 25 septembrie, după ce va fi ales preşedintele partidului, toţi membrii vor trebui să respecte statutul formaţiunii.

Partidul Naţional Liberal în ultima perioadă intrase în zona populistă şi intrase în competiţie de populisme cu PSD-ul”, afirmă Cîţu.

Întrebat dacă, în opinia sa, preşedintele PNL a încălcat statutul partidului, Cîţu a răspuns: „Din ce declaraţii am văzut în ultima perioadă, pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR-AUR, din ce am văzut eu în această perioadă”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.311 afisari

9 COMENTARII

  1. hORGANU ȘI-O MERITĂ. DE CE A ACCEPTAT SĂ VINĂ UN STRĂIN, ȘI DE LA F.D.G.R., CA MARE ȘEF LA EI???
    DE CE NU S-A OPUS LA OTRĂVIREA P.N.L.-ULUI CU CANCERUL PORTOCALIU?

    DE CE A ACCEPTAT INFESTAREA ȘI CU PIZIDEI, NU AJUNGEAU BĂSIȘTII!?

    Deci să nu-i plângem de milă hăndelului de securist.

    • Pentru ca nu a castigat singur nici macar primaria Sibiului,ci a fost ajutat intotdeauna de …serviciile stiu de ce..

  2. Grupul pt Apararea Democratiei – felicitari pt. initiatorii acestei miscari , de gandire si actiune necesare ridicarii Romaniei, ingenuchiata si umilita de „ciocoii” far’ de mama, far’ de tata, far’ de Dumnezeu, care au pus stapanire pe Buget, pe viata romanilor. Astia sunt cei mai rai, cei mai lacomi, cei mai incompetenti si mai nemilosi : Catu PM inca, Johanis fuhrerul, PNL cu Gorghiu/Boc/Rares SI SLEAHTA PDL-bashinoasa, puii de securisti ticalosi USR/PLUS educati sa minta, sa fure, sa ucida. „Analfabetii functionali” numita PROSTOCRATIA reprezentati notorii Voiculescu Vlad, Ghinea, Bulai, trebuie opriti si anihilati, precum lacustele care pustiesc ogoarele.

  3. @ Dacă sunteți de părere că Alina Gorghiu a condus mai bine PNL decăt Klaus Iohanis care arată că se eschivează să dea mesaje de lider al PNL și să ia decizii , fiind cu funcție și pe la Cotroceni, ?

  4. Fondatorul sinistru al „prostocratiei” este chiar seful vremelnic al Romaniei, acest Johanis care, arborand o geaca rosie si flancat de haidamaci agresivi, a marsaluit pe strazile Capitalei, zbierand lozinci pt „guvernul meu”, adica, pt o adunatura fara valoare sociala, fara scoli dovedite, fara educatie – dar cu ura feroce impotriva Poporului Roman si lacomi animalic de atac la Bugetul Tarii. Bucurestenii au putut sa vada ingroziti, atunci, cum adunatura a umplut Piata Victoriei atacand Guvernul legal votat de romani, zbierand lozinci expirate si gaunoase, alea cu „jos comunismul”, „fara penali” HA! HA!, efectele loviturii initiate atunci de Geaca Rosie le suporta acum toti cetatenii : tarife nerusinate la electr/gaze, alimente scumpe si de neatins pt familiile cu copii, inghetarea veniturilor romanilor, violarea constanta a Constitutiei de catre infactori ca acest Catu PM, haos, si lipsa de speranta pt Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger