AcasăPoliticaKlaus Iohannis, BATJOCORIT de influencerii de pe Social Media, care l-au făcut...

Klaus Iohannis, BATJOCORIT de influencerii de pe Social Media, care l-au făcut mare! Preşedintele, în cădere liberă (VIDEO)

klaus iohannis marcel ciolacuKlaus Iohannis, BATJOCORIT de influencerii de pe Social Media, care l-au făcut mare! Preşedintele, în cădere liberă

Probleme pentru Klaus Iohannis: susţinătorii se dezic de el. Şi e vorba de fani celebri. De exemplu, Tudor Chirilă, Lucian Mândruță şi Oana Pellea. Au venit mesaje foarte dure din partea acestora.

Mai bine de 7 ani au fost necesari pentru ca o parte din elita intelectuală a țării să își dea seama că a fost trădată de Klaus Iohannis. După ce a cerut desființarea PSD, Iohannis și-a dezamăgit fanii și votanții când a decis ca PNL să facă alianță cu social-democrații pentru a scoate țara din cea mai grea criză post-decembristă.

Tudor Chirilă l-a făcut „ticălos”

Exasperat de deciziile luate în ultima perioadă și de agravarea crizei politice, muzicianul și actorul Tudor Chirilă a avut, in stilul caracteristic, o intervenție extrem de acidă la adresa celui pe care l-a susținut în trecut

Cred că sunteți un mare ticălos. Eu nu v-am făcut ticălos așa, fără motiv. Sunteți un ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară, în ultimele luni”, a afirmat Chirilă.

Lucian Mândruță a rupt cartea cu Iohannis

La rândul său, jurnalistul Lucian Mândruță și-a rupt propria carte, pe care a scris-o după alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte. „Ne-aţi livrat hârtie igienică, domnule preşedinte”, a transmis acesta, dezamăgit.

Oana Pellea se adaugă celor care îl critică pe Iohannis și spune că se simte trădată de președintele României. Ea are cuvinte grele la adresa guvernanților.

Imi iubesc tara dar nu mi iubesc guvernantii. Pacat de tara asta frumoasa. Consider ca traim un moment profund nefast pentru Romania.Am sperat intr o Romanie democratica, civilizata, europeana.

Am fost dezamagita, tradata, mintita. Votul meu a fost dat raului celui mai mic…Votul meu a fost tradat si batjocorit de care domnul Iohannis si de catre cei de la Putere.

Speranta mea a obosit. Speranta mea si a altora…De 31 de ani …de TREIZECI SI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democratie…se pare ca degeaba…

Ma retrag in profesia mea. In cartile mele…in tara din inima mea ( care se numeste tot Romania)…in visul meu ca intr o zi … acest Pamant superb numit Romania…va avea conducatori care vor iubi aceasta Tara.

M am saturat sa vad oameni marunti care se lupta penibil pentru Putere calcand in picioare o tara obosita, mintita, furata, bolnava, tradata,epuizata. Mai bine incerc sa fac bine( atat cat pot) in jurul meu, prin profesia mea, prin existenta mea umila, si …atat.

Tot ce am afirmat aici contine multa durere, cinste, tristete si mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forta si mai ales constiinta sa se lupte incontinuare pentru o ROMANIE democratica si demna, o Romanie cu legi si oameni drepti.

Mi as fi dorit sa mai am resurse de speranta.. Ma obsedeaza imaginea cu cadavrul abandonat al Romaniei sfasiat de hiene hulpave”, a scris Oana Pellea.

author avatar
Andrei Ștefan
896 afisari

9 COMENTARII

  1. De cine? De ce? Ce este aia „influencer”? Cine sunt alde Mândruță sau Chirilă? Hai, Chirilă e fi-su lui ta-su, unul care s-a chinuit cu „zdringhi-zdringhi” și nu i-a reușit, dar celălalt????

  2. Unde sunt Manole ,Rebengiuc si alti latrai ?
    Sunteti la fel de vinovati ca si Iohanis! Ati votat „raul cel mai mic”? Ati ingenuncheat o tara cu prostia si exaltarea voastra de curve pe centura…
    Ati vandut si voi odata cu ei Romania unor jigodii straine.
    Astia poruncesc acum in tara mea…
    Din cauza voastra si a securistilor pe care-i slujiti

    • Dakopate, ciuma roșie a vândut țara, nu ăștia. Ei ar fi vândut-o dar nu mai aveau ce.

  3. Domnule Andrei Stefan ma bucur ca ai remarcat ce scrii mai sus, unii dintre noi au vazut de mult ca johanis este o marioneta, un dulap care mai scoate si el cate un sunet ( dictat de altii prin prompter). Intrebarea e: mai vezi si altceva, legat de vavcinurile care nu sunt vaccinuri, dicatatura care se prefigureaza … si altele? Cand ai sa scrii si despre asta? Asta ca si fii jurnalist adevarat nu trompeta care trambiteaza fara sa rumege orice informatie!

  4. Pentru votul acordat la primul mandat au argumente, in schimb pentru ce de-al doilea, absolut deloc. Denota multa naivitate, ca sa nu-i spunem altfel. Ce Dumnezeu, nu ajung 5 ani sa te edifici cu privire la capacitatea unui om, oricine ar fie el ?! Iesind in continuare public si recunoscand ,,eroarea” votului, isi recunosc si propria prostie(greu sa ocolesti adevarul fata de asemenea personaje ciudate).

  5. Ss acopere ei tot raul facut de tradator ca asta a fost , un om al filogermanilor care sunt dupa cat se vede in prezrnt noii urmasi ai lui hitler care au dus si ue in groapa!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger