AcasăPoliticaIohannis, așteptat la Institutul Cantacuzino în ziua în care GCS a raportat...

Iohannis, așteptat la Institutul Cantacuzino în ziua în care GCS a raportat un număr uriaș de cazuri noi de COVID

Klaus Iohannis părăsește din nou Palatul Cotroceni, pentru a face o vizită, în contextul epidemiei de coronavirus.

În mai puțin de trei ore, mai precis la ora 17, președintele este așteptat să ajungă la Institutul Cantacuzino. După ce va discuta cu oficialii instituției, Klaus Iohannis va face și declarații, din câte s-a transmis de la Cotroceni.

Rămâne de văzut ce anume va anunța președintele în fața presei, mai ales că aceste declarații vin după ce Grupul de Comunicare Strategică a raportat, miercuri, o cifră record de cazuri noi la nivel național: 555 de noi îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore.

De asemenea, se știe că a crescut și numărul pacienților aflați la ATI. La Terapie Intensivă sunt internați, la momentul de față, 237 de oameni. Bilanțul actualizat anunțat de GCS arată astfel: în România „au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare”.

Între timp, vă amintim că pe 24 aprilie, liderul de la Cotroceni a mers să vadă un spital COVID amenajat de antreprenori și ONG-uri, în Bucureștii Noi, iar pe 18 iunie a vizitat unitățile mobile ATI de la Romexpo.

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari

2 COMENTARII

  1. „O micà ràcealà” , spunea Presedintele tàrii la cîteva sàptàmâni dupà ce Planeta fierbe în Corona Virus ! Simultan cu „mica ràcealà” , si cu viteza fulgerului au fost luate màsuri draconiene de protectie la Cotroceni !
    Conform proverbului , „una spunem si alta fumàm” !

  2. E timpul pranzului si am servit masa de pranz . La ora 14:31 am fost servit la desert cu o felie maron babana de govno cu iz de stevie desi am cerut cu esenta de dude . Una spunem si alta fumam !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger