AcasăPoliticaKlaus Iohannis aproape că "mută" data de 1 Decembrie din calendar, numai...

Klaus Iohannis aproape că „mută” data de 1 Decembrie din calendar, numai ca să „zboare” mai repede în Dubai. Planurile pentru Ziua Naţională

Klaus Iohannis dă impresia că s-a plictisit de România. După turneul din Africa, acum pregăteşte unul asiatic. Va „zbura” în Dubai.

Între cele două destinaţii exotice, o mică escală în România. Ziua Naţională îl încurcă puţin, dar are un plan şi pentru asta.

Iohannis schimbă recepția de 1 Decembrie?

Conform unor surse politice, Klaus Iohannis ar urma să plece din București pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Weekend-ul respectiv îl va petrece la Dubai, după care se va întoarce în țară pe 4 decembrie.

Pentru a putea pleca spre Dubai, Klaus Iohannis ar trebui să schimbe ora recepției organizată de Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale. Concret, festivitatea ar putea să înceapă mai devreme decât în anii precedenți, respectiv în jurul prânzului.

Susţine un discurs în Africa

Klaus Iohannis va susține un discurs în cadrul COP 28, la Madinat Jumeirah Conference Centre Dubai, în data de 4 decembrie. Discuțiile se vor axa pe accelerarea trecerii către sursele de energie verde, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră înainte de 2030, finanțarea acțiunilor climatice din țările sărace și conceperea unui nou acord pentru țările în curs de dezvoltare.

„Prin seria de vizite în Africa, am repus România pe radarul african și am reluat ceea ce aproape se pierduse în ultimii 30 de ani”, ne-a anunţat Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
1.324 afisari

12 COMENTARII

  1. Unde e „radaru’ african” ?
    Se pare ca e scarba de Romania si de taranii de romani.El si parvenita de nevasta.

    • Acest individ nu este român, el a fost pus acolo cu un scop ,pe care si la făcut cu brio

    • Că acest Hanzifranzi Iohannis nu are nimic în suflet pentru români , s-a știut de la început. A fost ”P U S” din exterior. Alta este problema. Din ce în ce mai mulți români se scârbesc de Romînia

  2. Zic sa mutam sarbatorirea zilei nationale mai tarziu cind o putea dnu.presedinte johannes sa fie si el prezent! Adica putina intelegere sa avem si noi aia care nu l-am votat niciodata! Nu? What the problem is?

  3. Te ai facut de bascalie ,atat.Nimic nu va ramane dupa tine decat desert ca la africani!!

  4. Suspendarea acestui impostor și trimiterea la plimbare pe banii lui din meditații, ar ridica un pic procentul în sondaje al pnl

  5. „Klaus Iohannis aproape că „mută” data de 1 Decembrie din calendar, numai ca să „zboare” mai repede în Dubai.”
    Nu „MUTA” ci „MUTU” mai degraba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger