AcasăPoliticaKlaus Iohannis, amenințare fără precedent! PSD, spulberat de șeful statului! Uluitorul scenariu...

Klaus Iohannis, amenințare fără precedent! PSD, spulberat de șeful statului! Uluitorul scenariu pregătit românilor de președinte! – VIDEO

După ce zilele trecute a evitat să mai arate cu degetul în direcția Partidului Social Democrat, făcând trimitere la unitate la nivel de clasă politică și lansând în mod special un apel către Parlament, pentru a adopta urgent proiectul legislativ trimis de Guvern, cu schimbările operate după decizia Curții Constituționale, vizând carantinarea și izolarea la domiciliu, președintele a ieșit din nou în fața presei.

De această dată, președintele a schimbat vizibil tonul. Și a lansat un nou tir de acuzații la adresa PSD, declarându-se „siderat de felul în care PSD-ul a reacționat și reacționează în Parlament, acum când este în discuție o lege foarte importantă – legea care reglementează izolarea persoanelor bolnave și carantinarea persoanelor„.

Klaus Iohannis a susținut că „este o lege care a fost introdusă în Parlament în regim de urgență”, că „PSD-ul a venit cu argumente care pur și simplu sunt false”, acuzând, totodată, un „cinism exagerat de care dă dovadă PSD-ul tergiversând adoptarea acestei legi”.

Iohannis: Altfel, veți fi moralmente răspunzători de moartea, poate, a zeci sau chiar a sute de români!

Mai mult, în mesajul transmis marți după-amiază, de la Cotroceni, primul om în stat a acuzat PSD-ul, principala formațiune de opoziție, că privează Guvernul de un instrument foarte important în combaterea epidemiei de coronavirus, dat fiind vorba că este vorba despre reglementarea izolării și a carantinării.

Nu în ultim rând, s-a adresat direct, din nou, aleșilor neamului, cu un avertisment tranșant. „Reiau apelul meu către Parlament – finalizați discuțiile, aprobați o formă bună pentru această lege. Altfel, veți fi moralmente răspunzători de moartea, poate, a zeci sau chiar a sute de români. Acest comportament, această tergiversare este intolerabilă”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis, de la Cotroceni.

492 afisari

11 COMENTARII

  1. Buna dimineata domnule Presedinte !
    Ati dormit bine ?
    Si cand sunt probleme in casnicie, tot PSD -ul este sigur de vina ?
    S-a spart o teava, PSD-ule tu esti de vina !

  2. @ Ceva realizări și din programul de guvernare aprobat de parlament la învestirea guvernului, ?

  3. Daca apar nebuni din Tiraspol ..psd ul e de vina, daca nebunii isi beau pisatul si au gunoaie la creer ..tot psd ul e de vina Daca un bosorog imbracat in haine militare rupte dar cu sute de table si decoratii atarnate ..apoi psd ul e de vina Daca acest nebun improasca dejectii in toate partile si are privire de zombi ..psd ul e vinovat Daca ei sunt nazi prosti care au dus tara in colaps, psd ul e vinovatDaca ei au un alogen homo hot si el ..psd ul e de vina Siktir scarbe drogate !

  4. Imi pare bine Vad ca mai ai si momente de luciditate ..dar scurte si rare SIKTIR DIHANIE DIN TIRASPOL GLOBALIST SI MARXIST ZOMBY

    • Hihihihihihihihihihihi……..ma cert in oglinda……SIKTIR …….IO SUNT DIHANIA ZOMBY MARXISTA DIN TIRASPOL , GLOABA ANONYMOUS KOSTYUSKA SUGIUK , SPAIMA BOSCHETILOR DIN SPATELE GARII TIRASPOL , SUNT INGHESUIT , M-AU DEPISTAT ROMANII CA SUNT TROLL STALINIST CE POSTEAZA PENTRU UN PUMN DE COPEICI ! ATI VAZUT CA AM MOMENTE DE LUCIDITATE SI RECUNOSC ?

  5. Ma uit in oglinda , ma scuip si repet scarbit : ” Dispari boaita mancuro-stalinista , dispari prostalaule nazi -stalinist homalau poponaut !”

    • Asa este , ai dreptate , m-o fatat mamuku , in sant la Tiraspol , o grava greseala a naturii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger