AcasăPoliticaKlaus Iohannis: E foarte important să ne uităm bine la candidați -...

Klaus Iohannis: E foarte important să ne uităm bine la candidați – VIDEO

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale (sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis)

Președintele Iohannis a mers, duminică dimineață, la vot.

Primul om în stat și-a exprimat opțiunile electorale în Capitală, la o secție de votare amplasată la Liceul ”Jean Monnet”. ”Este o zi foarte importantă astăzi, ziua votului pentru alegeri locale. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna când sunt alegeri este foarte, foarte important să mergem la vot. Să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru”, a declarat Iohannis, la plecarea de la urne.

Liderul de la Cotroceni i-a invitat pe români să meargă la urne, la aceste alegeri locale. ”Iar astăzi, când alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați și să-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim, fiindcă, până la urmă, de ei depinde cum arată spitalul, cum funcționează, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie. Deci vă invit pe toți: mergeți la vot!”, a completat Klaus Iohannis.

Până la această oră și-au exprimat votul la alegerile locale atât edilul Capitalei, Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat, premierul Ludovic Orban, dar și Traian Băsescu și Nicușor Dan, ambii fiind competitori în această cursă electorală, fiind aspiranți la fotoliul de primar general al Bucureștilor.

author avatar
Cristina Stefan