AcasăPoliticaKlaus Iohannis: E foarte important să ne uităm bine la candidați -...

Klaus Iohannis: E foarte important să ne uităm bine la candidați – VIDEO

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale (sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis)

Președintele Iohannis a mers, duminică dimineață, la vot.

Primul om în stat și-a exprimat opțiunile electorale în Capitală, la o secție de votare amplasată la Liceul ”Jean Monnet”. ”Este o zi foarte importantă astăzi, ziua votului pentru alegeri locale. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna când sunt alegeri este foarte, foarte important să mergem la vot. Să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru”, a declarat Iohannis, la plecarea de la urne.

Liderul de la Cotroceni i-a invitat pe români să meargă la urne, la aceste alegeri locale. ”Iar astăzi, când alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, e foarte important să ne uităm bine la candidați și să-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim, fiindcă, până la urmă, de ei depinde cum arată spitalul, cum funcționează, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie. Deci vă invit pe toți: mergeți la vot!”, a completat Klaus Iohannis.

Până la această oră și-au exprimat votul la alegerile locale atât edilul Capitalei, Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat, premierul Ludovic Orban, dar și Traian Băsescu și Nicușor Dan, ambii fiind competitori în această cursă electorală, fiind aspiranți la fotoliul de primar general al Bucureștilor.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari

2 COMENTARII

  1. Aici are dreptate dl presedinte.Daca romanii nu s-au uitat bine ca candidati la prezidentiale ne-am pricopsit cu dsa presedinte.Dupa locale,dupa atata uitat ,ne vom pricopsi cu tot felul de „gospodari”.Ai propriilor averi,ce credeati?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger