AcasăPoliticaKlaus Iohannis a trăit un ŞOC la el acasă! Protestatarii i-au făcut...

Klaus Iohannis a trăit un ŞOC la el acasă! Protestatarii i-au făcut viaţa amară la Sibiu

klaus iohannisKlaus Iohannis a trăit un ŞOC la el acasă! Protestatarii i-au făcut viaţa amară la Sibiu

Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu, iar înainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”. De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică…degeaba”. Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi.

Pe pancarte, manifestanții au scris „io napot kivanok, Iohannis”, adică „vă doresc o zi bună”.

De ce i-au urat „o zi bună”?

Mesajul transmis, astăzi, președintelui este, evident, o ironie. Aceste cuvinte au fost folosite de Klaus Iohannis într-unul dintre discursurile ținute anul trecut, când a acuzat Partidul Social Democrat (PSD) că vrea să vândă Ardealul ungurilor.

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD. De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică…degeaba”.

Iohannis i-a ignorat

Klaus Iohannis nu s-a oprit să discute cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii.

Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.509 afisari

13 COMENTARII

  1. La biserica degeaba e cea mai buna replica pt un tradator care se mai si duce cica la Hristos cand el a girat genocidul medical!!! Sibiul a dat cei mai multi pacienti morti in sectiile ati.

  2. Un turist în România , astfel l-a etichetat fostul sàu Prim Ministru Ludovic Orban ! Presedintele tàrii este si propriul port parol în ultimii doi ani ! Si port parolul nu vrea sà discute cu presa , cu cetàtenii care-l interpeleazà .
    El vorbeste doar cu Florin Cîtu ! Îi dicteazà pohtele lui ! Si Cîtu zboarà pe auutostràzi sà publice în Buletinul Oficial cuvintele Presedintelui pentru eternitate . Iohannis si Cîtu sunt în linie directà cu eternitatea !Fericit popor care dà genii tot la 30 si ceva de ani odatà ! Vorbitori inegalabili !

  3. Din păcate nu țipau decat usr istii rămași fara vreo 6 miliarde consultante din banii europeni. De fapt au iesit unii de foame, nu ca ii intereseaza ce face Sasu

  4. greșit: „mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit“, (vezi articol Klaus Iohannis a trăit un ŞOC la el acasă! Protestatarii i-au făcut viaţa amară la Sibiu)
    corect: „mesaj pe care preşedintele însuşi l-a rostit“,

  5. stefane, NU este lael acasa, din pacate este la noi acasa si isi bate joc de tot de noi si de tara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger