AcasăPoliticaKlaus Iohannis a mers la Congresul PNL 2021 ca să şteargă pe...

Klaus Iohannis a mers la Congresul PNL 2021 ca să şteargă pe jos cu USR-PLUS: „Se comportă ca pe rețelele sociale!” (VIDEO)

Klaus-Iohannis--la-Congresul-PNLKlaus Iohannis a mers la Congresul PNL 2021 ca să şteargă pe jos cu USR-PLUS: "Se comportă ca pe rețelele sociale!"

Klaus Iohannis a participat şi el la Congresul PNL 2021, aşa cum anunţase, de fapt. Şeful statului s-a folosit de acest prilej pentru a-i atac pe cei de la USR-PLUS, care au părăsit coaliţia de guvernare.

Preşedintele a atacat USR PLUS, spunând că guvernarea nu este un loc al ironiilor, în care unii parteneri se comportă „ca și cum ar fi pe rețele de socializare”, iar la primul impas „își iau lucrurile și pleacă”.

A cerut o guvernare responsabilă

Recent, făceam un apel la responsabilitate și maturitate către partidele din arcul guvernamental. Este un apel pe care îl reiterez, pentru că nu toți cei cărora le era adresat au manifestat aceeași responsabilitate și maturitate.

Atrag din nou atenția tuturor partidelor parlamentare că, dacă vom continua așa, riscăm să pierdem definitiv încrederea electoratului în mediul politic. Ar fi extrem de grav, pentru că, atunci când oamenii sunt dezamăgiți de cei care îi reprezintă, se creează un vid între ales și alegător, imposibil de umplut.

Guvernarea presupune însă, în primul rând, o muncă de echipă, cu parteneri care se bazează pe relații de respect și încredere reciprocă, iar Partidul Național Liberal are obligația față de români să continue să guverneze responsabil.

Guvernarea nu este un loc al ironiilor și al gâlcevii nesfârșite, în care unii parteneri se comportă că și cum ar fi într-o dezbatere pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă”, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis a susținut că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să își dea demisia, condiție pusă de USR-PLUS pentru a se întoarce la guvernare.

author avatar
Andrei Ștefan
339 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce schimbare mai vorbeste respectivull cand el e spre final si n a facut nimic singura schimbare e ca or sa l demita mai mult ca sigur!!!!

  2. Mon cher, useristii au anticipat, poate au fost „loviti” si de o doza de compasiune pentru poporul roman si astfel intr-adevar „si-au jucariile” (cum zaci matale) si au plecat. Eu, intreb, n-ar trebui ca si domniata (inca), sa-ti iei papagalii, sa-i pui in colivie si sa pleci cu ei unde -ti doreste poporul ??? Ati primi aplauze la scena deschisa.

  3. Dacă membrii USR PLUS mai au vreun strop de demnitate, să stea departe de pnl. Dacă vor face greșeala să guverneze cu ei, vor pierde tot ce au câștigat la vot. S-a văzut până acum cât au pierdut lângă pnl. Oricum lângă pnl, vor fi forțați să joace cum le cântă Cîțu, iar asta ar fi umilință.

  4. Nu e partidul liberal in sine, e o gloata infractionala care foloseste sigla pnl a lui Bratianu! Sa fim serosi, nu va puneti speranta ca se va schimba ceva in bine in Romania privind nivelul de trai sau costul vietii cetatenilor majoritari. Din ce am calculat astazi, prin cifra secreta a destinului, ar trebui urgent sa dispara pnl-istii in frunte cu plavanul iohanis din fruntea tarii! Atentie: sa dispara urgent si definitiv, fara a fi numiti politic prin distribuire sau mila cum se intampla de obicei! Daca in maximum 6 luni de zile nu dispar, va fi vai si’amar de cetatenii din Romania! Poate sa se intample si o iesire fortata dar in forta, cu furcile si ghioagele, cu ce gasesc cetatenii sa ii alunge pe absolut toti politicienii, ologeala ca in 1907 sau 1933, e aceeasi saracie, incultura si hotie ca in acele timpuri, tot ce inseamna haina militara va intra de partea cetatenilor, nu stiu pe unde vor fugi ca potarnichile, razboiul romano-roman nu va mai exista cum cred unii sau altii, 2022 va fi decisiv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger