AcasăPoliticaKlaus Iohannis a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Raed Arafat....

Klaus Iohannis a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Raed Arafat. Se întâmplă în plină pandemie

Raed ArafatKlaus Iohannis a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Raed Arafat. Se întâmplă în plină pandemie

Şeful statului a luat o decizie surprinzătoare în privinţa lui Raed Arafat. Toate acestea se întâmplă în plină pandemie. Iar lucrurile sunt legate între ele. Medicul Raed Arafat a fost decorat cu Ordinul și Medalia Merit Sanitar în grad de Cavaler.

Cui i se oferă această distincţie?

Ordinul este oferit unui medic, fie cetățean român, fie străin, care are merite deosebit cu privire la combaterea unor epidemii, în domeniul cercetării, practicii medicale și altele. Tot pentru pentru efortul depus în combaterea pandemiei COVID-19, Iohannis l-a decorat și pe fostul manager de la Fundeni, Carmen Orban.

Ce alte decrete a mai semnat Klaus Iohannis?

A fost decorat unul dintre polițiștii care au participat la cercetarea la fața locului de la Piatra Neamț. Acesta este acum chestor de poliție – era comisar-șef înainte. De asemenea, a mai fost avansat în funcție și Bogdan Despescu care acum este secretar de stat în MAI și care avea gradul de chestor de poliție. Acum este chestor general de poliție, conform postului Antena 3.

Şi Orban a spus că este mulţumit de activitatea lui Raed Arafat

Da, sunt mulțumit, avem o colaborare extrem de bună, este un om prezent, este un om care știe ce e de făcut, un om care, la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este prezent, caută soluții, cunoaște foarte bine acest sistem„, a afirmat premierul.

Întrebat, de asemenea, dacă este mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, Orban a declarat că ministrul ”este prezent aproape peste tot şi nu s-a ferit să se ducă peste tot, chiar unde sunt riscuri majore de intervenţie”.

author avatar
Andrei Ștefan
733 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger