AcasăPoliticaKlaus Iohannis a intrat în campanie electorală! Atacă PSD la baionetă înainte...

Klaus Iohannis a intrat în campanie electorală! Atacă PSD la baionetă înainte de alegerile parlamentare

Klaus IohannisKlaus Iohannis a intrat în campanie electorală! Atacă PSD la baionetă înainte de alegerile parlamentare

La un an de zile distanţă după ce a câştigat un nou mandat de preşedinte al României, Klaus Iohannis s-a dezlănţuit iar la adresa PSD-ului.

Şeful statului acuză problemele din sistemul medical, în plină pandemie, au fost cauzate de corupţia guvernelor PSD.

Ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical„, a afirmat preşedintele. El a subliniat că PNL e partidul care a avut curajul să-şi asume o guvernare ştiind că preia un buget secătuit.

A trecut, iată un an de la alegerile prezidenţiale. A trecut un an de la începerea celui de-al doilea mandat, un an care era destinat construirii României normale, proiectul pentru care cetăţenii mi-au acordat încrederea şi votul lor. Din păcate, pandemia de COVID-19 care a afectat radical şi brutal viaţa oamenilor din întreaga lume nu ne-a ocolit nici pe noi.

Astfel, efoturile mele şi ale Guvernului s-au concentrat pe diminuarea efectelor pandemiei. Să nu uităm niciun moment că la 3 decenii de la Revoluţie România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. PSD este singurul vinovat pentru acest dezastru şi acest lucru trebuie afirmat clar şi răspicat. Am datoria să spun lucrurile pe nume, pentru că miza e una uriaşă, destinul României de mâine„, a afirmat Iohannis, preluat de news.ro.

Au fost reformele sabotate de PSD?

N-au investit în infrastructură şi au îndreptat banii către clientela de partid. Nicio reformă care s-a vrut reală nu a scăpat nesabotată de PSD. Aşa ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical, o infrastructură deficitară.

Clientelismul promovat la nivel de politică de stat şi indiferenţa faţă de problemele sistemice acute au dus la pericolul ca statul să nu îşi mai poată îndeplini misiunea fundamentală – apărarea şi protejarea drepturilor cetăţenilor”, a mai zis Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
298 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu vă uitați în gura lui, e bolnav de ură și leșinat ca o cățea în călduri după putere. Pahonțule, internează-l la psihiatrie.

  2. Cea mai mare jartea trădătoare si cel mai mare gunoi ce urăște România si pe romani. Nazistul calcă pe miile de cadavre, ucise de el si camarila Galbena. Ti e si scârbă sa ii pronunți numele celui mai mare criminal din istoria României

  3. pai daca stii dinainte rezultatul alegerilor de ce sa mai mergem la vot, sa ne dai dupa aceea stare de urgenta. Nu mai mergem la vot.

  4. Nu poate face bilantul unui an de nou mandat, sau al celor 5 anteriori pentru ca NU are nici o realizare. Nu s-a putut ridica la anvergura si prestanta functiei de presedinte. A ramas o biata sluga a strainilor si ala care da cu bidineaua pe garduri pentru a lipi afise pro ciuma galbena. Atat poate, atat face.

  5. Iata unde suntem. Au fost nenumarate motive de a-l suspenda(incalcari grosolane si repetate ale Deciziilor CCR), inca din primul mandat dar, in principal PSD, a facut doar balet. Sa ne amintim de primul mandat cand a mers in parlament si efectiv a umilit intreg parlamentul. Au urmat alegerile de anul trecut si ,,romanii” mei cu capul in nori, nu mai putin de 6.200.000, l-au reainscaunat ! Pe 6 decembrie probabil nu vor fi surprize. Bine ar fi sa ne inselam, dar putin probabil. Romanii iubesc dictatura ?! O sa vedem peste mai putin de 2 saptamani.

  6. @ Fiind campanie electorală de orientare băsistă, de dreapta, organizată după obținerea și fermentarea licorilor din struguri ,locatarul de la Cotroceni face și confuzii băsiste, considerând baronii o dregătorie specifică celor ce le-au zis și bolșevici, deci din est, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger