AcasăPoliticaKlaus Iohannis a convocat CSAT. Ce s-a anunțat de la Cotroceni

Klaus Iohannis a convocat CSAT. Ce s-a anunțat de la Cotroceni

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

O informație de ultimă oră vine vineri de la Administrația Prezidențială. Șeful statului a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

Ședința va avea loc în a doua zi a săptămânii viitoare, din câte se anunță de la Cotroceni.
„Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 11 aprilie 2023, începând cu ora 10:00, la Palatul Cotroceni”, se precizează într-un scurt comunicat al Administrației Prezidențiale.

Conform aceleiași surse, pe ordinea de zi a ședinței CSAT sunt incluse „subiecte referitoare la evoluțiile privind situația de securitate din Regiunea Mării Negre, în contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei și a intervențiilor externe asupra procesului democratic din Republica Moldova”.

Totodată, în cadrul ședinței de marți a Consiliului „se va analiza și concepția dezvoltării aviației militare române”. Și vor fi analizate „și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”.

Maia Sandu a fost, recent, la Cotroceni

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

Ședința CSAT va avea loc la câteva zile după ce președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat la Cotroceni, alături de cancelarul german Olaf Scholz. După ce s-a încheiat reuniunea comună, în format trilateral, cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, și cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, cei trei oficiali au ieșit împreună în fața presei, la Cotroceni, la declarații. „Salut, în mod deosebit, implicarea solidă și deosebit de încurajatoare a domnului Cancelar federal și, în general, a Germaniei în sprijinul Moldovei.
Avem o viziune similară cu privire la importanța unui sprijin robust politic, financiar și tehnic, pentru asigurarea stabilității și pentru consolidarea parcursului său european. (…)
Am avut o discuție aplicată referitoare la evoluțiile din Republica Moldova și la provocările cu care se confruntă aceasta. Autoritățile de la Chișinău trebuie să gestioneze, printre altele, consecințele războiului, creșterea prețurilor și nevoia de asigurare a resurselor energetice pentru următorul sezon.

Acestea sunt teme pe care le abordăm cu prioritate și la nivelul Uniunii Europene. Republica Moldova se află în prima linie, confruntată cu consecințele războiului de la granița sa și cu acțiuni de destabilizare extrem de virulente ale Rusiei, toate puternic resimțite de cetățeni.

România va fi mereu alături de Republica Moldova și suntem uniți la nivelul Uniunii Europene în a-i acorda tot sprijinul necesar, inclusiv pentru întărirea rezilienței sale și pentru protejarea sa în fața acțiunilor destabilizatoare”, a afirmat Klaus Iohannis, în cadrul declarațiilor susținute în 3 aprilie, la Cotroceni.

author avatar
Andrei Coman
1.315 afisari

65 COMENTARII

  1. DAR TU ,SPERMATOZOID FARA CAP, CAND MMATII, GESTIONEZI CRIZA CREATA DE SATANICA UKRAINA IN ROMANIA PE TOATE PALIERELE,ADICA -ECONOMIC,MILITAR, SOCIAL,ETC….??????????????? TE F… GRIJA DE LGBT ISTA LUI SOROS , DAR PTR PO..PU..LI..MEA CARE TI A …OFERIT DOUA MANDATE NU AI NICI UN STRESS….ESTI O JALNICA SLUGA, UN PAPAGAL ….POLITIC, MOTIV PTR CARE ITI SPUN CU TOT DISPRETUL- SIKTIR!-

  2. Putem atrage 52 de miliarde de Euro prin PNRR ,dar nu-i bai pot fi si pierduti !Noi avem alte preocupari :de exemplu ,sa incalecam justitia ,sa jecmanim poporul si sa-l otravim cu grane toxice luate pe bani multi de la ukrani,sa esuam si sa platim niste putori speciale cu banet nemeritat si nemuncit .Au ramas 10 miliarde de euro necheltuiti Trebe sa-i returnam ca nu am fost capabili sa-i folosim Avem strazi ca in evul-mediu,autostrazi nu prea avem ,dar nu vrem sa facem ,mai bine dam banii inapoi!!!……Pune la condus o natie proasta si nebuna ,si un pres fara cap precum o gaina decapitata si vei obtine o Rromanie ,ieducata,pas cu pas esuata ,furata si destabilizata Dihonia si indreptarea romanilor unii contra altora este specialitatea acestui ratat ,alogen esuat Datoria tarii este la cote alarmante Eu am creato eu am proiectato ,eu am esuat tara Eu un venetic ,un alogen nebun!

    • Nu misca nimic in Romania fara ok de la servicii, aka sri+mai=love. Absolut nimic. Tot ce este politica, afaceri, justitie, cultura, sport totul este controlat dupa bunul lor plac. Aceasta casta de securisti, in mentalite chipurile de nivel superior, stabileste traiectoria tarii, Iohannis si restul nu misca in front, sunt doar executanti. Dar cand se va afunda totul la modul grav ce va face inteligenta unica a SRI?! Cum vor spala camasa?!? Vor spala putina sau…?

      Mai fura de pe Otopeni? Mai iau mita la greu, cica zeci de mii euroiar merge, sa angajeze toti habarnistii in sri? Se duce de rapa sandranaua cu voi mai Specialilor…

  3. Mária sa,scarbosenia suprema,pseudo sasul cautá sa ne faca carne de tun!
    Sorosista curcubeistá din Moldova ii tine isonul!
    Petrece mai mult timp in Romania decat Moldova!
    Normal pun la cale impreuna acesti doi ticálosi, exterminarea neamului románesc!

      • Má,impotentá congenitalá,o sa-ti explic,dar ma indoiesc ca,acel creier minuscul de gugustiuc, ce ai va intelege ceva…
        Esti EXTERMINAT,má,prin aerul ce-l respiri,prin mancarea otravitá ce ingurgitezi gugustiuc in fiecare zi,apa contaminata cu flor,vaxenu’ ce l-ai adápat,ca sa-ti salvezi bunica,etc!

  4. Maria – Sa,scarbosenia ne extermina!A ucis lume la ,,colectiv ”-asta ce inseamna A ucis lume in pandemie arzandu-i Specialitatea lui e parlitul ,arsul ,jecmanitul !A ajuns un cur lat si prost sa ne conduca cand el nu-i capabil sa conduca o primarie Cat banet a pompat din 2014 ,bani luati de la celelalte primarii,ca sa faca reparatii la aeroportul sibiu O prosteala de reparatii cu piste care se termina in balti murdare cu stufaris La receptia lucrarii masinile nu puteau sa intre in garaje deoarece usile erau mai joase Lucrul bine-facut ?!!!Seful aeroportului nu voia sa semneze receptia lucrarii ,dar a facut-o la amenintarile nebunului cu paltonoi !Te urasc cazatura puturoasa si rauvoitoare Siktir !

  5. Bai snobalaule ,LOL??..esti cu capul Rad fara oprire de snobalai ca tine care imita ,,vestul ”!Si da, a ars tineri el cu sri-ul sau casa schimbe guvernul si sa-si puna guwerner de hoti Dupa instalarea hotilor a inceput praduiala tarii in pandemie Murea lume la porti de spital pentru ca nu au vrut ,sau nu au fost capabili sa se organizeze . El marele omoi se plimba la ski la Sureanu iar oamenii mureau ca mustele Scarba extrema prostalailor !

  6. EXTRAS DIN CSAT……..>>>BA ANIMALELOR…NU MAI FURATI CHIAR ASA CA SE PRIND GHERTZOII SI FAC SCANDAL<<<<

  7. Dihania Mută de la Cotroceni analizează cum să ne bage mai bine in război de partea statelor Mafiote Malduova și ukrania …de fermierii români îl doare in paula …AUR ✌️🇷🇴

  8. Intrebare.
    Se pot dizloca fonduri euro pt inarmare?
    Atunci iti intregesti armata si aviatia.

  9. Atata ca in afara de Isus nimeni nu respecta legea. Nici iudeu nici muslimu nici Mamon fiul lui Satan Putin care omoara in Saptamana Mare cel mai bine.

  10. Cretinii nostalgici comunisti , frustati, ratatii societatii, fara educatie , proveniti din familile de la periferia societatii se screm sa scrie . Dar avand dificultati in limba romana , singurele cuvinte cunoscute de acesti idioti sunt obscenitati. Oricum sunt maxim 10 imbecili, niste neica nimeni fara identitate

  11. Cine se screme sa scrie
    bai gaozar nebun si drogat?Nu cumva tu cu ai tai ,ratatilor drogati!(O mai gad ,lol ,wow ,gen),scarba extrema rezisti imputiti si cu gaoazele ferfenita Siktir ca faceti Romania de ras .Bateti dascalii ca va pune la invatat ,sariti cu cutitul la parinti schizofrenilor !

  12. Radu -dan-mihalache stii ce esti ?Esti o scarbosenie de gaozar ratata si plina de rahat Siktir gaozar prost ,siktir tie si la ai tai !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger