AcasăPoliticaKelemen Hunor vrea o viaţă şi mai GREA în pandemie. Oamenii vor...

Kelemen Hunor vrea o viaţă şi mai GREA în pandemie. Oamenii vor cheltui şi mai mult!

kelemen-hunorKelemen Hunor vrea o viaţă şi mai GREA în pandemie. Oamenii vor cheltui şi mai mult!

Kelemen Hunor a declarat că nu este de acord cu testele gratuite incluse în certificatul verde pentru angajații nevaccinați, pentru că ar însemna o cheltuială de miliarde de lei de la bugetul de stat.

În acest mod se duce în jos și vaccinarea. În 72 de ore trebuie repetat testul. Asta unde ne duce? Dăm teste gratuite pentru tot poporul? Nu este corect”, a afirmat liderul UDMR.

Testarea gratuită ar anula vaccinarea

Kelemen Hunor a spus că testarea gratuită ar conduce la scăderea ratei de vaccinare.

Nu sunt de acord cu testele gratuite. Cel mult pentru 28 de zile, e perioada în care poți să faci vaccinare completă. Asta se poate accepta, mai mult nu se poate. Înseamnă miliarde.

Nu se poate să îți plătească statul, că tot de la buget se plătește, că nu aduce nimeni bani de acasă. Nu vrei vaccin, vrei teste gratuite. Nu se poate, asta înseamnă că se duce în jos și vaccinarea. În 72 de ore se repetă testul.

Asta unde ne duce? Dăm teste gratuite pentru tot poporul? Nu este corect nici politic, nici moral. Vom discuta în coaliție pentru 28 de zile cel mult și vom lua o decizie”, a declarat Kelemen Hunor, la Digi24.

Certificatul verde, o chestiune de timp

Liderul UDMR a precizat că urmează să discute cu liderii coaliției pentru a lua o decizie privind certificatul verde și modul de implementare a acestuia.

În primul proiect nu erau impuse teste gratuite. A venit ministrul Sănătății cu o altă gândire și acest proiect îl vom discuta în Coaliție. Sunt de acord cu propunerea lui Alexandru Rafila ca acest certificat să fie impus când crește incidența.

Dacă depășești 1,5 la mie automat trebuie să prezinți certificatul. Este un lucru foarte bun. Trebuie să vedem dacă acceptăm excepții, eu nu sunt de acord pentru excepții”, a mai spus liderul UDMR.

„Dacă reușim să găsim azi (luni – n.r.) o formulă agreată de toată lumea, în 10 zile poate să treacă prin ambele camere și va intra în vigoare de la 1 ianuarie”, a conchis Kelemn Hunor.

author avatar
Andrei Ștefan
585 afisari

8 COMENTARII

  1. Bozgor împuțit!!!

    NOI NU VREM DOZELE, CĂ ĂLEA ÎMBOLNĂVESC ȘI DISTRUG COBAII!!!!

    VACCINAREA MULTIPLICĂ BOALA, NU O ÎMPIEDICĂ!!!!!

    • Testarea gratuită ar anula vaccinarea???????? Ok ! Invers inseamna colaps economic unde nici tu Kelemen nu vei mai avea salariu. Plus cresterea delicventei in momentul in care nici politistii nu-s platiti. Misto viitor sogore.
      Cine voia sa se vaccineze a facut-o , cine nu, nu o va face.Va vor plimba prin judecatorii pana va plictisiti.

      • Cretinel! Ce.legatura are vaccinarea/testarea cu economia?!!! Condiționarea asta este lipsita de sens, imbecilule!
        Zici ca o sa crească delincventa când una din cele mai putrede instituții va întra în colaps?! No way, moron! România va fi ceva mult mai bun fără această cangrena numită poliție.
        Mai sunt mulți prosti ca tine pe planetă asta? Mergeți cu toții în Sahara și vaccinati-va cu 10 doze pe zi. Dați-vă boost idioțeniei! Go crazy, assholes!

  2. Domnul Hunor este interesat de represiunea celor nevaccinați, cum singur o spune. Da vă mai răriți !

  3. Daca dai doar la poporul din tinut gratuit ar fi bine!!! Daca tii tu doliu de 1 dec chiar nu contezi esti tolerat de politicieni dar tu esti un tradator pe fata!!!

  4. Și dacă e vaccinat și are Covid dar nu știe ( pt ca nu e TESTAT) da sau da boala mai departe?
    E cretinule kelemen sau se preface?
    Chiar ne vrea în pandemie pe veci?
    Evident, trebuie testare !

  5. Cum ii f..e pe jigodiile astea grija bugetului doar can e vorba de ceva pentru oameni.Despre miliardele risipite pe panarama covid si fiarele vechi ale NATO nu sufla unul o vorba.Chiar nu se putea face un guvern PSD-PNL fara derbedeii astia ai caror inaintasi au omorat si siluit milioane de romani fara sa fie pedepsiti vreodata?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger