AcasăPoliticaKelemen Hunor, plin de nervi: "Nu este posibil să stăm cu pantalonii...

Kelemen Hunor, plin de nervi: „Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi”

kelemen hunorKelemen Hunor, plin de nervi: "Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi"

S-au înmulţit nervii şi în tabăra UDMR. Liberalii insistă să primească ministerul Dezvoltării, care a fost alocat UDMR, iar președintele Uniunii, Kelemen Hunor, ar fi amenințat că rupe coaliția dacă acest lucru se va întâmpla.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la plecarea de la Palatul Parlamentului, că partidul său nu acceptă să piardă ministerul Dezvoltării: „Nu e posibil ca UDMR să fie de decor în coaliție, să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul în fiecare lună”.

Conflict cu PNL pe ministerul Dezvoltării

Kelemen Hunor afirmă cu nu știe de ce liberalii își doresc atât de mult ministerul Dezvoltării: „Probabil asta este strategia lor de negociere”.

Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii. Eu nu vreau să iau nimic de la nimeni, nu am pretenții. Am renunțat, dacă mergem pe ideea rotației, să dăm noi prim-ministrul pentru 5-6 luni, cât ar veni.

Am renunțat la multe lucruri, nu vreau să intru în detalii. Am acceptat anumite situații”, a declarat Kelemen Hunor.

UDMR nu vrea ajutorul PSD

Kelemen Hunor a precizat că nu a solicitat ajutorul social-democraților la negocieri. „Nu am cerut sprijinul nimănui. Stau destul de bine pe picioarele mele”, a mai adăugat liderul UDMR.

Pe SIIJ ne-am înțeles. Au mers colegii să facă un text. Am discutat că se va face desființarea și reorganizarea SIIJ prin lege”, a mai adăugat liderul UDMR.

Reamintim, Marcel Ciolacu a ameninţat că PSD ar putea părăsi negocierile pentru formarea coaliţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
519 afisari

11 COMENTARII

  1. Vrea sa i ia cascavalul ala mare si ii vine voma in gat pana isi da jos sipantslonii!!! Bravo , du te acolo unde le ai dorit romanilor , stii tu!!!

  2. DA DE CE V-ATI DAT JOS PANTALONII? ERATI INCALZITI, DAR V-ATI TREZIT CA PARTENERII SUNT CAM CASTRATI? AI, SA MOARA MA-SA IN CASCAVAL! VOI NU STIATI CA EI SUNT CASTRATI SI VA ARDEA DE AMOR…PA MAGHIARESTE VOI ATI LUAT INTOTDEAUNA FARA SA DATI NIMIC…DE CAND A INCALECAT VERESTOY S.R.I..SI ERNO BACI PE TARICEANU SI MELESCANU, BASCA VOICULESCU..

    ACU CE? O MURIT SI SCULA LOR…ORI VOI NU AVETI CUREA LA BRACINARI?

  3. Numai sa votati voi celebrul Das Zyklon B Zertifikat, sa vedeti voi atunci ce pwule in gura o sa luati de la chiar romanasii vostrii, o sa va placa, bai criminalilor ordinari !! Pregatiti-va, venim !! Dar nu pentru a sta la discutii !!

  4. Daca nu va convine zic daca nu va convine zic sa mergem in anticipate acolo vorbeste electoru.Votu e drept ca glontu nu cunoaste ocolisuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger