AcasăPoliticaKelemen Hunor aruncă BOMBA: asta va fi soarta Guvernului Ciucă!

Kelemen Hunor aruncă BOMBA: asta va fi soarta Guvernului Ciucă!

hunor-kelemen

Kelemen Hunor, liderul UDMR, este de părere că acest Guvern Ciucă va avea aceeaşi soară ca şi Guvernul Cioloş: „Nu văd cele 234 de voturi”. Mai mult, susține că nu știe pe ce mizează PNL, mai ales că nu a participat la discuțiile cu USR și PSD. Liderul UDMR crede că varianta optimă ar fi fost refacerea coaliției cu USR.

Preşedintele UDMR a mai spus că prima sa opţiune a fost şi rămâne refacerea coaliţiei cu USR.

Hunor, sceptic cu Guvernul Ciucă

Eu nu ştiu pe ce se bazează colegii noştri care spun că mergem cu guvern minoritar şi vom obţine votul necesar pentru a învesti guvernul. Dacă fiecare se gândeşte doar la orgoliul lezat şi la interesul de partid, atunci nu va trece, că nu are cum să treacă.

Dacă se gândeşte la o perspectivă mai largă – negociem pe parcurs – atunci va trece”, a declarat Kelemen Hunor.

Acesta s-a referit, însă, la faptul că USR şi PSD au anunţat deja că nu votează guvern minoritar. ”În acest moment eu nu văd cele 234 de voturi, dar, până săptămâna viitoare – marţi, miercuri când se votează – se mai poate discuta”, a adăugat liderul UDMR.

Urmează alegeri anticipate?

Întrebat despre alegerile anticipate, preşedintele UDMR spune că nu vor schimba nimic, însă AUR ar putea obține mai multe mandate în Parlament.

Se poate ajunge la anticipate, dar anticipatele nu vor schimba nimic. Va fi aceeaşi structură a Parlamentului – cu un PSD peste 40%, cu un AUR sărit mult peste ceea ce cred eu că e bine pentru România, cu USR, PNL slăbite extrem de mult şi cu noi – sper că vom fi acolo unde suntem şi acum”, a mai declarat liderul UDMR.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă va depune sâmbătă, la Parlament, lista unui guvern minoritar PNL-UDMR.

author avatar
Andrei Ștefan
743 afisari

3 COMENTARII

  1. Totul e cangrena în tara asta. În 89 leprele din mapn au împușcat pupila TIA ca sa dea aparenta de revolutie(s-a îngrijit Iliescu și cu tov stanculescu sa pară ca teroriștii ataca …..). Acum cel mai cel generalisim cu 7 stele și dungi roșii se aliază cu bozgorimea sa îngroape ce a mai rămas din „mormanul de fiare vechi” al altui jeg trădător de țară – roman petre.

  2. Atunci o sa guverneze Julien pana in primavara la anticipate. O sa va intoarceti la phulime sa va judece in parte la urna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger