AcasăPoliticaNicușor Dan, încă o umilință din partea PSD. De necrezut ce i-au...

Nicușor Dan, încă o umilință din partea PSD. De necrezut ce i-au putut face angajații ADP Sector 5!

Nicușor DanNicușor Dan

Scandalul dintre Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL la Primăria Capitalei, și PSD ia amploare. După ce viceprimarul general Aurelian Bădulescu i-a distrus conferința de presă din Prelungirea Ghencea, politicianul a încasează din nou de la social-democrați.

Deși cu o zi înainte Gabriela Firea s-a arătat interesată să-l numească pe contracandidatul ei la Primăria Capitalei viceprimar.

„Da, viceprimar, sigur, cred că vom colabora foarte bine”, e de părere social-democrata, care și-a explicat ideea: Dan n-ar avea suficiente calități pentru a ocupa prima funcție la Primărie. „Parțial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general. Câteva da. Orice om are câteva calități”, susține Gabriela Firea.

Nicușor Dan și-a început deja campania electorală, aducând aminte electoralului câte lucruri a lăsat neterminate Primăria. Mai întâi a mers în Prelungirea Ghencea ca să prezinte „nerealizările” primarului general în cei 4 ani de mandat. La fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cu un dulap și nu l-a lăsat pe acesta să vorbească. La nu moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit.

Nicușor Dan a amenințat cu o nouă plângere la poliție

O nouă conferință cu bruiaj pentru Nicușor Dan a avut loc în această dimineață în sectorul 5. În timp ce vorbea, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 (primărie cu primar PSD-ist) făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi conferința. La un momentat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe jurnaliști.

„E o tulburare a ordinii publice, prin acel zgomot al utilajelor pe care aceste utilaje îl fac”, a spus Nicușor Dan, potrivit digi24.ro. El a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei.

author avatar
Andreea Vlad
314 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger