AcasăPoliticaJocul cu moartea în statistici

Jocul cu moartea în statistici

morgaAșa arată nepăsarea! Un bărbat mort se află de o lună la morga Spitalului Județean Târgu Jiu

22.719 de morți înregistrați până acum. Ni se spune că decesul a fost provocat de virusul Covid. Cum s-a stabilit asta din moment ce nu s-a efectuat nicio autopsie? Morți de Covid e una, morți cu Covid este cu totul altceva.

Bineînțeles că pentru toate aceste victime nu răspunde nimeni. Au fost puse toate, la grămadă, indiferent de cauza morții. Mai avem și 89 de decedați în urma vaccinurilor. Multă vreme nu a murit nimeni din cauza asta. Abia după ce au apărut primele informații s-a vorbit de patru morți. Acum, aflăm oficial că sunt 89 de cazuri. Nici astea nu sunt sigure. Cioclul-șef al vaccinărilor spune că sunt coincidențe. Poate omului îi era hărăzit să moară într-o anume zi, dar chiar în ziua aia și-a făcut vaccinul și de aici interpretarea asta nepotrivită. În alte state, nimeni nu ascunde decesele post vaccinare. În România, însă, face parte din politică. Politica morții, absurdă și hidoasă.

Mai sunt și alte morți. Trebuie să răscolești sute și mii de statistici ca să dai de ele. Autoritățile nu se înghesuie să vorbească despre ele. Mai sunt 10.000 de morți care nu au legătură cu Covid 19. Sunt cei care din cauza proastei organizări a sistemului sanitar nu au mai avut acces în spitale. Nu au mai fost primiți pe motiv că spitalele erau rezervate doar pentru Covid. Chiar dacă era un singur pacient afectat de virus, nu intra nimeni. Cei 10.000 ar fi avut șanse la viață dacă erau operați la timp sau și-ar fi putut continua tratamentele. Despre ei nu se vorbește decât pe ascuns. În rest sunt doar niște cifre din statistici, pentru care nu răspunde nimeni. Guvernul n-are treabă cu morții. Dar nici cu cei care, încă vii, au șanse să intre în statistica morții.

author avatar
Valentin Boeru
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger