AcasăPoliticaJihadismul a dezlănțuit monștrii Occidentului

Jihadismul a dezlănțuit monștrii Occidentului

Atacul comis de Hamas împotriva Israelului a declanșat erupții de antisemitism și manifestări de susținere a teroriștilor

Atacul comis de Hamas împotriva Israelului a declanșat erupții de antisemitism și manifestări de susținere a grupului terorist.

Jihadismul este un cult al morții, iar susținătorii occidentali ai Hamas nu au nimic împotrivă. Este un pact vizibil cu teroriștii, taman în democrații cu pretenții de toleranță.

Din perspectiva fundamentalismului islamic, nu există ființă umană care să nu merite să moară. Musulmanii vor merge în Paradis; non-musulmanii vor arde în Iad. Moartea este o binecuvântare pentru adevărații credincioși, justiție divină pentru apostați și necredincioși.

Forma supremă de totalitarism religios înseamnă controlul complet al vieții celorlalți. Această mentalitate explică multe, inclusiv mizeria abjectă a locuitorilor din Gaza – presați sub mașinăria grea a cultului organizat al morții.

Este de mirare că Hamas a furat zeci de milioane de dolari din ajutorul umanitar în scopuri militare? Sau că ascunde arme și ostatici în spitale, folosind bolnavi și răniți din Gaza și nou-născuți ca scuturi umane? Manifestanții pro-Palestina din Occident au orbul găinilor. Pentru ei, Israelul este numai bun de acuzat.

Strategia Hamas este de a maximiza numărul de morți în rândul civililor pentru a stimula oprobriul mondial asupra Israelului și, dacă este posibil, pentru a deschide mai multe fronturi ale reprezentanților iranieni în Liban și Siria.

Există o înregistrare a unei convorbiri telefonice pe care un tânăr terorist Hamas a dat-o părinților săi la 7 octombrie. „Bună, tată!”, strigă fiul. „Vorbesc cu tine din kibuțul Mefalsim. Deschide WhatsApp-ul meu acum și o să-i vezi pe toți cei uciși. Uite câți am omorât cu propriile mele mâini! Fiul tău a ucis evrei! Tată, vorbesc cu tine de pe telefonul unei evreice. Am ucis-o și i-am ucis soțul. Am omorât zece cu propriile mele mâini!”

În tot acest timp, manifestațiile  anti-Israel s-au desfășurat fără oprire în țările occidentale. Propaganda Hamas are succes în grupurile “progresiste”.  Corectitudinea politică face ravagii, la fel ca stânga occidentală.

În timpul protestelor studențești din Parisul anului 1968, stângiștii de operetă agitau portretele altor monștri: Lenin și Mao Zedong. Acum,  jihadismul îi adună pe adepți și  dă semnalul unei noi cauze.

Dar Hamas este un monstru imprevizibil. Agitatorii pro-Palestina vor simți în curând pe pielea lor ce pot grupările jihadiste, deoarece au ca obiectiv tocmai distrugerea lumii occidentale. Israelul știe de ce stă cu degetul pe trăgaci. Ocidentul nu mai știe nimic.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
685 afisari

4 COMENTARII

  1. Cat de prostanac esti. Nu trebuie sa publici acest mic comentariu. Trebuie doar sa te uiti in oglinda in fiecare dimineata in oglinda. Si vei vedea un prost. Ticalos…

  2. Asa i-am zis si eu odata ,si-ar fi vazut figura de lacheu ieftin platit cu salariul minim al propagandei globaliste.Sa-i traiasca copiii ,scuzati cacofonia.

  3. Citiți și vă cruciți: „Atacul comis de Hamas împotriva Israelului a declanșat erupții de antisemitism…”. NU, BĂĂĂĂ, CRIMELE ÎNFĂPTUITE DE ĂIA CARE AU COTROPIT DE ZECI DE ANI TERITORIILE ARABILOR AU DECLANȘAT VALURI DE ANTISEMITISM. Miile de copii lichidați și femei omorîte de aceștia au declanșat valuri de antisemitism.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger