AcasăPolitica„Izmana Națională” vrea în Parlament

„Izmana Națională” vrea în Parlament

Domnului Gabriel Oprea nu i se spune doar cum l-am pomenit în titlu. Este ba „Interesul național”, ba „Generalul obielelor”, ba „Izmenarul”, ba „Generalul Izmană”. Mai are și alte porecle, dar nu le pot reproduce aici, sunt prea tari. A ajuns la performanța de a purta pe umeri patru stele fără a trage măcar un foc de armă în vreun teatru de război la care România să fi participat. Acum, înstelatul vrea să fie deputat independent.

Eu cred că are tot dreptul. Tot dreptul, zic, nu Facultatea de justiție militară, după cum se laudă în fața celor dispuși să creadă orice tâmpenie. Facultatea asta nu există, a fost născocită în mintea lui precum Academia de Științe ale Securității, o tavernă politico-securistă care a făcut lumea civilizată din Occident să se ia cu mâinile de păr și să se întrebe ce dracului se întâmplă în România. Generalul încă mai poate păcăli, precum a păcălit destui milițieni și tablagii din armată cu Școala doctorală care scotea  lucrări pe bandă rulantă de se mirau și deținătorii diplomelor cât sunt de inteligenți. Doctorate plagiate, coordonate de el, că doar nu era vreunul nebun să-l ia tocmai pe el la întrebări. Asta s-a întâmplat mai încoace, când omenirea s-a mai deșteptat și a început să strâmbe din nas la ifosele lui mai puturoase ca obielele date la reformă.

Nu există motive să crezi că nu ar vrea binele României. Mai ales când România este chiar el, tot el este și interesul național și progresul țării. A avut chiar și un partid, Uniunea Națională pentru Progresul României, construit din ceea ce ecarisajul politic a strâns de pe maidane. S-a încurcat doar când a vrut mai mult decât putea căra în desagă. Voia să ajungă șeful Comunității de Informații, adică jupân și peste SRI și peste SIE. Băsescu nu a chemat Ambulanța, l-a lăsat doar să se joace în sufrageria personală și să împartă funcții alături de Kovesi, șefi ai serviciilor și alți g,ranguri politici. S-a pus la cale vreo zdruncinătură politică? Nuuu! Era doar o masă aniversară pentru Neculai Onțanu, că tot era Sfântul Nicolae. Acum, generalul cu vipușcă și lampasuri până și pe pijama mizează pe votul polițiștilor și al tablagiilor. Singurii care l-ar putea crede că rezultatul de la alegerile locale, 162 de voturi, reprezintă un succes enorm în fața adversarilor. Păi da, față de cele 14 voturi ale lui Cataramă chiar sunt un record.

author avatar
Valentin Boeru
1.287 afisari

9 COMENTARII

  1. Izmană a fost ales pe liste PSD apoi a trădat partidu care l-a bagat in parlament dar și mil. de români care votasera PSD ,pt.guvern PSD.Apoi Bășinescu bețivescu a facut guvernu lui emil boc și a bagat țara in criza pina la suspendare. Unde victor ponta nu la pișectat din functie la presiuni externe nerespectind voința românilor..Daca am avea legile din perioada interbelica (noi românii și ROMÂNIA!) Izmana plecind din partidul ce l-a bagat in parlament nu ar fi putut constitui alt partid in parlament ci și-ar fi pierdut mandatul și el și cei ce au format UNPR! In perioada interbelica nu se putea forma in parlament in afara celor votate de popor in alegeri. Săă-i dau la mooooyyeee lu izmană!

  2. IZMANĂ VREA CU ORICE PRET IMUNITATE PARLAMENTARA pentru ca e pe topogan catre PENITENCIAR.

  3. Bă ce tare e poza cu boul privind la lună. Îl votează pulea spătaru. Vrea la parlamente că crede că îl scapă de pușcărie. De ce dracu nu îl întreabă nimeni de săracu Gigină că nu sa mai auzit nimic de aia.

  4. Asta este România, tara tuturor posibilităților, în nicio tara din lume nu ajungea un astfel de handicapat general cu patru stele, sau în funcțiile cu putere de decizie pe care le-a ocupat. Este practic generalul tupeului, incompetentei și imposturii. Păcat ca astfel de oameni au ajuns în funcții publice. Poate romanii vor înțelege și nu vor mai vota și susține astfel de specimene. SA NU MAI AJUNGĂ NICIODATĂ ÎN FUNCȚII PUBLICE

  5. IZMANA **** poate pofti orce ,prosti sunt destui in Romania care sa-l voteze ,asa ca nu-l excludeti din lista.
    Cand vom fi instare sa ne impunem rezultatul votului vezi referendumul din 2009 ,adica 300 de parlamentari sansa imenarului scade cu 50% !.
    Cand se voteaza GASTI in loc de partide te trezesti cu alde mitraliera ;manivela ,zambilici ,bilbaita lui tata ,fufa lui Liviu, agata lui Seoros !,
    iar tata si mos tagarta pune destul !.Cum tara-i plina de analfabeti care habar n-au sa adune rezultatele le aduna STS la comanda !si iese dupa metoda lui
    Stalin !.

  6. Sa traiti donu gheneral Ismana!
    Raportez.
    Totu e cum era din nainte!
    Nu avem repauz. Nu meritam.

  7. Generalul neam cu Generalul Plagiatus – adica Victoras al nostru – ce luptau ei pentru binele tarii, si mai ales al lor, da mai ales al lor, sa aiba ei bani sa-si ia oua, multe oua, cale face bine la creierul lor, imbibat in oua, probail ca ei – Generalii – ce traieste numai pentru noi, a ramas fara oua in carton, si le mai trebe

  8. Pa domul Gheneral la propus tovarsaul Iliescu la stele, Basescu umila sluga a lui Iliescu, si a Moscovei i-a dat din ce in ce mai multe stele, si asa a ajuns Gheneral cu 4 Stele logostele, pe umarul lui ala fin, da eu cred ca-i doar o coincidenta, ca omul merita, a fost la la intendenta, apoi in Maghistratura Militara, om demn de respect ma, ce mai, merite peste merite, a slujit partidul, pana l-a tradat, asta dovedeste devotament si abnegatie, o viata pentru un partid, si daca o pica ceva, sa fie in tolba mea de Gheneral de patru stele, luate pe merit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger