AcasăPoliticaIubita lui Dragnea a dat lovitura! Suma uriașă pe care a investit-o...

Iubita lui Dragnea a dat lovitura! Suma uriașă pe care a investit-o în imobiliare

Irina TănaseIrina Tănase

Are doar 27 de ani, dar se pricepe de minune la afaceri. Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350.000 de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi.

Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie, arată o investigație realizată de Rise Project.

La finalul anului trecut, în luna decembrie, Irina și-a făcut cadou un apartament de 260.000 de euro situat aproape de Palatul Parlamentului. Imobilul a fost achiziționat de tânără la șapte luni după ce Dragnea ajungea în spatele gratiilor pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Apartamentul are 178 mp si un garaj de 47 de metri pătrați. Acesta dispune de un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp. Locuința este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4.

În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac în județul Ilfov, destinat pescuitului.

În declarațiile de avere din 2019, Irina Tănase a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți.

Potrivit unui calcul făcut de jurnaliştii de investigaţie, un român cu salariu mediu ar strânge banii pentru aceste proprietăţi de peste 45 de ani de muncă, fără alte cheltuieli.

author avatar
Andreea Vlad
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger