AcasăPoliticaIonuț Lupescu, „testat” pentru Primăria Capitalei. Ciucă: „Face parte din Generația de...

Ionuț Lupescu, „testat” pentru Primăria Capitalei. Ciucă: „Face parte din Generația de Aur și…” – VIDEO

sursa foto: Partidul Naţional Liberal/Facebook

Ionuț Lupescu, fostul jucător din Generația de Aur a fotbalului românesc, ex-reprezentant la UEFA, este „evaluat” în sondaje drept potențial candidat la Primăria Capitalei. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a făcut precizări în această privință.

Ciucă a confirmat că Lupescu (55 de ani) este testat în sondajele ce se fac înaintea desemnării candidatului la Primăria Bucureștilor.

Ne-am uitat și am căutat să vedem acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial.

Ionuț Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 miliarde pe an, Bucureștiul nu are atâția bani, și l-a gestionat foarte bine, s-a întors cu credențiale foarte bune din această funcție, eu îl evaluez, ca de altfel pe toți cei care au făcut performanță în sport, ca oameni care au disponibilitatea să se sacrifice pe sine pentru a-și îndeplini un anume obiectiv.

Face parte din Generația de Aur și Generația de Aur, la vremea respectivă, a făcut istorie… Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testat și sondat în acest moment. Vedem ce zic bucureștenii”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni seară, 4 martie, la Digi24.

Liderul formațiunii liberale a fost întrebat despre posibilitatea unei candidaturi comune PSD-PNL. „Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de către ambele partide politice şi care să aibă perspectiva că îndeplineşte cerinţele şi aşteptările pe care cetăţenii din Bucureşti le au, cu certitudine vom putea să ne înţelegem pe acest subiect”, a spus Ciucă, răspunzând unei întrebări în acest sens.

Ce spune despre Nicușor Dan

Despre actualul primar al Capitalei, liderul PNL a fost întrebat scurt: „De ce nu-l vreți pe Nicușor Dan?”.

„Pentru că nu este membru al PNL”, a răspuns în primă fază Ciucă.

Dar nu e singurul motiv, a dat de înțeles șeful PNL. „Am avut o relație cât se poate de normală și am în continuare, discut cu domnul primar ori de câte ori există o problemă atât administrativă, cât şi politică şi l-am rugat să ia o decizie, pentru că PNL trebuie să aibă un candidat la Primăria Generală a Capitalei. Până în acest moment, nu avem un răspuns din partea dumnealui”, a spus președintele PNL.

„Primarul trebuie să fie cel mai bun gospodar. Cineva îmi spunea că, în Ardeal, primarii, înainte de a fi aleşi, oamenii din comună trebuie să vadă cum îi arată gospodăria. Dacă e o gospodărie aşezată, apoi chiar merită să fie luat în calcul. Tot la fel trebuie să se întâmple şi la noi. În oraşele mari este o situaţie mult mai complexă, mult mai delicată, care trebuie să aibă cerinţe absolut evidente pentru managementul unei astfel de structuri. Primăria Capitalei e un colos”, a adăugat Ciucă.

author avatar
Andrei Coman
191 afisari

7 COMENTARII

  1. Bai ciukanezule imputit, gras si obez, toti o sa voteze cu aur, bai rahat cu ochi !!! Ia de aici, bai rogule sekuriciule, daca citesti acum :))) Ha ha ha 🙂

  2. Jos palaria pentru Ionut, dar daca tot nu are carpa galbena un candidat, ctrd ca cel mai nimerit ar fi Mita biciclista, ca-i mai cunoscuta . E intr-un fel emblema Buc.

  3. CIUMETELE Ma-ciuca FACE CLABUCI !,PRIMATIA CAPITALEI NU-I MAIDAN ,NU-I TEREN DE FOTBAL ,NU-I POLIGON DE INCERCARE SAU INSTRUCTIE.
    SPERAM CA LUPESCU SA NU MEARGA LA CAIALMA ,SA AIBA MAI MULTA MINTE DECAT CIUMETELE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger