AcasăPoliticaIon Iliescu și-a făcut testamentul. Cine îi va moșteni averea de om...

Ion Iliescu și-a făcut testamentul. Cine îi va moșteni averea de om „sărac și curat?”

În urmă cu mulți ani, pe vremea când fostul președinte Ion Iliescu era liderul social-democraților, a afirmat că este un om sărac și cinstit.

„Nu-s apărătorul sărăciei, aşa cum tot spune Ponta, şi nu am pledat pentru sărăcirea tuturor. Dar mai bine sărac şi cinstit, decât bogat şi hoţ. Noi trebuie să scăpăm de hoţii care se îmbogăţesc, să promovăm cinstea, ca prin muncă cinstită, calificată, cu minte limpede, cu inteligenţă, să ridicăm din sărăcie întreaga societate, nu doar pe unii care să huzuresc pe sărăcia celorlalţi”, spunea Ion Iliescu.

Acum, la vârsta de 90 de ani, Ion Iliescu s-a decis să-și facă testamentul și să-și lase „mica” sa avere de om care a trăit toată viața într-o „modestie exemplară” altcuiva, dar numai statului pe care l-a „iubit, nu.

Astfel, deși nu au copii biologici sau adoptați cu acte, există totuși un copil de suflet al cuplului.

Abia acum s-a aflat adevărul, iar după după 70 de ani de căsnicie, Ion și Nina Iliescu au un copil de suflet la care țin foarte mult.

Acesta va fi urmașul dorit de soții Iliescu.

„Fiul” ascuns al Ilieștilor

De fapt, este vorba despre Mihai Bujor Sion, care este în prezent consul al României în Manila – Filipine.

După un tragic accident aviatic în care părinții lui Mihai Bujor au murit, soții Iliescu s-au ocupat de educația și studiile lui.

„Ne-am dorit foarte mult, dar nu a fost să fie. Soția mea a avut 3 sarcini, toate toxice. Am vrut, mai apoi, să înfiem, dar pe vremea aceea nu era posibil”, povestea Ion Iliescu cu ceva timp în urmă.

Ajuns la vârsta de 54 de ani, Mihai Bujor Sion și-a început cariera ca șef al Cancelariei Prezidențiale pe vremea când, „tatăl” său era președintele țării.

Mihai Bujor Sion s-a căsătorit cu actrița Ioana Marinescu, cu care a trăit 20 de ani,

Au împreună un copil. De Ioana a divorțat în 2015 pentru a se căsători cu iubita cu 30 de ani mai tânără, fotomodelul Laura Iordache.

Ce va moșteni „fiul” soților Iliescu

Mihai Bujor Sion le spune „părinților” săi, „mamă” și „tată”.

Ei bine, conform testamentului, Mihai Bujor Sion va moșteni un apartament de 156 mp, 15 tablouri extrem de scumpe, bijuterii de câteva zeci de mii de euro, precum și câteva terenuri.

author avatar
Eli Dan Davidescu
456 afisari

1 COMENTARIU

  1. Habar nu ai de logică, de exprimare, de topica limbii române, băi, Davidescu. Scrii foarte prost, ca toți ziaricii care au făcut școală sugând din pix.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger