AcasăPoliticaIohannis transferă de la „ciuma roșie”. Câți primari PSD a racolat PNL!

Iohannis transferă de la „ciuma roșie”. Câți primari PSD a racolat PNL!

Iohannis transferă de la „ciuma roșie”. Câți primari PSD a racolat PNL!Iohannis transferă de la „ciuma roșie”. Câți primari PSD a racolat PNL!

Se pare că peste 30 de primari social democraţi s-au transferat la PNL, potrivit deputatului USR Ionuț Moșteanu care precizează că liberalii „nu au înţeles nimic” din votul la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a făcut această precizare într-o postare pe Facebook în care punctează faptul că România nu poate fi recontruită cu aceeași oameni care au ținut comunitățile în subdezvoltare.

Primarii din PSD, transferați la PNL

„Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseişti – primari şi viceprimari PSD transferaţi deja. La Piteşti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iaşi, PSDistul Chirica. Prin toţi aceşti primari, pesedismul supravieţuieşte”, scrie acesta pe Facebook.

PNL nu a înţeles nimic din votul la europarlamentare şi prezidenţiale

Candidat al USR pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, Ionuț Moșteanu acuză PNL că „nu a înţeles nimic din votul la europarlamentare şi prezidenţiale”.

„PNL nu a înţeles nimic din votul la europarlamentare şi prezidenţiale. Nu putem reconstrui România, comunele şi oraşele noastre, cu aceiaşi oameni care au ţinut comunităţile noastre în subdezvoltare şi au încurajat 4 ani regimul lui Dragnea. Nu au făcut nimic 30 ani. Vor face ei mai bine acum?”, scrie deputatul.

Alegerile locale, în plină pandemie

Partidele politice au intrat în linie dreaptă în cursa pentru alegerile locale.

Printr-o lege adoptată de Parlament, data de 27 septembrie a fost stabilită ca dată de desfăşurare a alegerilor locale.

Potrivit proiectului, pe data de 27 septembrie vor avea loc alegerile pentru consiliile locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti, precum şi pentru primari, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, precum şi pentru primarul general al municipiului Bucureşti, consiliile judeţene, precum şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene.

„Liberalii sunt disperați de o eventuală pierdere a puterii. Vorba unui amic ce îmi spunea că, pentru ei, pierderea stăpânirii se numără în ani de închisoare, de aici și atâta încrâncenare. Vine vremea decontului pentru abuzurile comise, pentru afacerile murdare desfășurate la adăpostul stărilor de urgență și de alertă, pentru haosul creat de guvernarea aiuristică, or tocmai asta încearcă să evite. Singura lor șansă de a ocoli pușcăria rămâne păstrarea puterii. Iar pentru asta sunt în stare să facă orice și să rămână pe poziții. Primul pas, alegerile locale, unde trebuie să câștige la un scor zdrobitor. De ele depinde câștigarea alegerilor parlamentare, fapt ce le-ar aduce satisfacția unei guvernări după bunul lor plac”, scrie NAȚIONAL în ediția printată.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
347 afisari

1 COMENTARIU

  1. cu alte cuvinte incurajeaza si promoveaza tradarea dar sa fie pt el si pnl ul care de fapt nu mai exista e doar o adunatura de executanti la ce le ordona ppe ul ca la slugi!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger