AcasăPoliticaAdrian Năstase a răbufnit! Cere suspendarea imediată a lui Klaus Iohannis! Argumentele...

Adrian Năstase a răbufnit! Cere suspendarea imediată a lui Klaus Iohannis! Argumentele fostului prim-ministru

Adrian NastaseIohannis, torpilat și de Năstase. De ce crede fostul premier că președintele ar trebui suspendat

Monologul de marţi seara al președintelui Klaus Iohannis, în care a atacat PSD şi a făcut campanie pentru PNL, nu l-a lăsat indiferent nici pe Adrian Năstase.

Fostul premier al României a reacționat la declarațiile șefului statului. Năstase și-a exprimat părerea pe blogul personal. Iohannis ar fi trebuit suspendat pentru încălcarea Constituţiei, este de părere el.

Adrian Năstase: „Ceea ce face Iohannis în campanie este inadmisibil”

„Ceea ce face Iohannis, în această campanie electorală, este inadmisibil. Prin atitudinea lui și prin declarațiile pe care le face, el discreditează instituția de Președinte al României. De aceea, vă îndemn, încă o dată, mergeți la vot, înțelegând că prin votul vostru veți da și un vot de neîncredere pentru Iohannis. Într-o situație normală, pentru o astfel de atitudine de sfidare a Constituției, el ar fi trebuit suspendat. Din păcate, acum, nu are cine să facă acest lucru.”, scrie Adrian Năaste pe blogul său.

În loc de argumente, fostul premier a adăugat câteva fragmente din declarația de presă, susținută de Klaus Iohannis marți, la Palatul Cotroceni.

„Pare că Iohannis nu a fost informat 1. că in 6 decembrie vor fi alegeri, 2. si că aceste alegeri sunt pentru parlament și nu pentru președinte. Oricum, este clar că Iohannis are nevoie de un medicament electoral pe care vă rog să i-l administrați!”, concluzionează Adrian Năstase.

Războiul Iohannis-PSD, dus la infinit de președinte

Președintele Klaus Iohannis a acuzat marți seara PSD că „este principalul vinovat” pentru faptul că România „a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent” și a afirmat că, la alegerile din 6 decembrie, „îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârșit, definitivă”.

„Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat. Am datoria față de toți românii, indiferent de opțiunile lor politice, să spun lucrurilor pe nume, pentru că miza este una uriașă – destinul României de mâine”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni.

author avatar
Andreea Vlad
642 afisari

10 COMENTARII

  1. Nu poti suspenda un presedinte pentru declaratii politice. Asta ar insemna sa nu mai poata vorbi. Doar pt tradare si coruptie ca nenea Petrov. E plina campanie.

    • De unde gogomania asta, ati devenit cumva izvor de lege ,in locul Parlamentului, sau mai rau fauritor de texte de Constitutie. PS ati auzit de posibilitatea suspendari presedintelui pentru incalcarea Constitutiei ?

  2. Domnul aflat in permanenta in capanie a intrat la MEMOPAUZA
    OARE POATE FI TRATAT ?
    Avem un Psihopat care apare si face campanie partidului care-l linge cu nesat in cur

  3. ! , Iohannis face campanie electorală, o activitate incompatibilă cu funcția de la Cotroceni pe durata exercitării mandatului, ?

    • E subtil. Nu poti suspenda un presedinte chiar si pt declaratii partinice mai repede de 6 luni de alegeri.

  4. @ Nici nu zice de suspendare , însă ați citit despre vreun astfel de termen la chestiunile reglementate despre suspendare în textul Constituției, ? Se pare totuși că inspectorul școlar Iohannis e la vremea ”copy-paste” la Cotroceni, după „câr_maciul Băsescu”, despre campanie electorală,?

  5. UN infractor notoriu comenteaza politica. N-are pic de rusine in el! Ne spune si noua ce spaga a luat din instrainarea petrolului romanesc la austrieci??? UN spagar nenorocit care a lasat Romania fara principala sursa de profit- PETROLUL! Toti cei care au petrol au si venituri, noi am dat pe nimic petrolul la austrieci! Acum se pune intrebarea cand se va naste romanul care sa aduca inapoi la Romania PETROLUL? In loc sa faca legi pentru o gestionare corecta a tuturor rafinariilor, le-a dat la austrieci! Iar acum nu mai avem un combinat petrochimic, la acest capitol nu mai contam in Europa!

  6. daca Dragnea nu a facut o in timp util ca avea taote argumentele si s a lasat incantat a ajuns el unde trebuia stimabilul din capul statului ca a facut tara pres in fata ppe si neomarxistilor!!!!! el a pornit penal din start dar a masluit cu tertipuri dupa care a incalcat toata Constitutia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger