AcasăPoliticaIohannis, tăios la adresa prefectului Capitalei: Atitudine inacceptabilă. Nu trebuie să rămână...

Iohannis, tăios la adresa prefectului Capitalei: Atitudine inacceptabilă. Nu trebuie să rămână fără urmări

Klaus Iohannis l-a criticat fățiș pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, pentru felul în care acesta a reacționat, pe fondul schimbărilor apărute la nivelul indicelui de infectare de la nivelul Bucureștilor.

Președintele a pus accent pe faptul că autoritățile locale sunt cele care au ca misiune implementarea măsurilor specifice stabilite de Guvern. În această privință, Klaus Iohannis s-a arătat nemulțumit de ce s-a întâmplat la nivelul Capitalei ”Capitala a depășit acel indice alarmant de 3 la mia de locuitori, fapt care plasează Bucureștiul în scenariul roșu. (…) Este de neînțeles că, deși am văzut zilnic o creștere importantă a numărului de cazuri de infectare și era evident că această tendință va continua, la nivelul Capitalei nu a existat un plan coerent, comunicat în termeni clari, astfel încât populația să fie pregătită și să știe la ce să se aștepte. Atitudinea Prefectului Capitalei și modul în care acesta a reacționat sunt inacceptabile și nu trebuie să rămână fără urmări”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, de la Cotroceni.

Președintele s-a ferit să spună concret dacă e de părere că prefectul Capitalei ar trebui să demisioneze sau să fie demis. ”Asta rămâne de văzut în detaliu, dar lucrurile nu pot continua așa, oamenii au dreptul să fie preveniți, informați, luați în serios și să primească toate informațiile în timp util, ca să se poată pregăti”, a replicat primul om în stat.

De altfel, în cursul acestei seri s-a vehiculat, pe surse, că premierul Orban ar lua în calcul schimbarea lui Cojanu de la conducerea Prefecturii Capitalei, pe fondul recentelor declarații ale acestuia, de seara trecută, cum că era ”la cumpărături”. ”Așa este, nu am avut numărul de îmbolnăviri, eu eram la cumpărături”, a declarat, duminică seara târziu, Gheorghe Cojanu, la Digi24.

144 afisari

3 COMENTARII

  1. Comentariul iohanisului este ca si cum s-ar pupa singur in c….Bravo sasule,tot nimicimea voastra ramai,puturos,lenes,ingamfat,habarnis si nu in ultimul rand CRIMINAL!!!!

  2. Comentariul iohanisului este ca si cum s-ar pupa singur in c….Bravo sasule,tot nimicimea voastra ramai,puturos,lenes,ingamfat,habarnist si nu in ultimul rand CRIMINAL!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger