AcasăPoliticaIohannis sună mobilizarea, anunțând că vom avea diferite tipuri de vaccin: Toate...

Iohannis sună mobilizarea, anunțând că vom avea diferite tipuri de vaccin: Toate sunt sigure – VIDEO

Iohannis sună mobilizarea, anunțând că vom avea diferite tipuri de vaccin: Toate sunt sigure

După ce a văzut cu ochii săi cum arată centrul de depozitare pentru dozele de vaccin așteptate să ajungă în România după Crăciun, Klaus Iohannis a concluzionat, la că finalul vizitei de la Centrul național de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, că ”totul este organizat nu teoretic – practic”.

Referindu-se concret la campania de vaccinare din România, președintele a subliniat că dozele de vaccin vor veni în tranșe. ”Prima dată vine o tranșă mai mică, simbolică, de 10.000 de doze, care va fi administrată imediat, încă în acest an.

Și începând din ianuarie, vin doze mai multe. Noi credem că cel puțin 100.000 de doze pe săptămână, sau mai mult, pe măsură ce se poate vaccina mai mult. În prima etapă, va fi vaccinat tot personalul medical. În a doua etapă va fi vaccinat personalul esențial și noi credem în martie, aprilie, mai este faza când va fi vaccinată populația generală”, a punctat șeful statului.

Iohannis: Vaccinarea, singura cale de a scăpa de pandemie. Toate sunt sigure

Klaus Iohannis a reamintit că această campanie de vaccinare antiCovid nu e obligatorie. ”Important de știut – vaccinarea este voluntară, nu e nimeni obligat, dar noi recomandăm tuturor să se vaccineze, fiindcă această vaccinare este singura – repet – singura cale de a scăpa de pandemie”, a susținut liderul de la Cotroceni.

De asemenea, președintele a anunțat că vom avea diferite tipuri de vaccin. ”Toate sunt foarte bune, toate sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene. Toate sunt eficiente, adică își fac efectul. Toate sunt sigure. Și, în acest fel, vom putea, dacă ne mobilizăm și mergem la vaccinare, până în vară, probabil, să scăpăm de această pandemie.

Până atunci însă, și aici vă rog să mă înțelegeți foarte bine: până atunci trebuie să avem grijă și să respectăm restricțiile!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Referindu-se la restricții, primul om în stat a anunțat că de Sărbătorile de iarnă toate restricțiile care sunt acum în vigoare vor rămâne în vigoare și de Crăciun, dar și de Anul Nou. DETALII AICI.

author avatar
Andrei Coman
400 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu un vaccin ajungi taratoare, cu altul femeie cu barba sau omul span si fara dinti, cu altul ajungi ca CTP latri si nu iti dai seama, fiecare face omul sa fie altceva decat om…Ca atunci cand face blestematii sa dea vina pe vaccin…cum va face Klaus cu camarila…

  2. @ Cea zis bă ăsta, dă banii ăia pe care a zis că îi aduce de la UE , ? Doar nu o vrea să îi dea pe vaccinuri, ?
    & Remarcați deci că programul PNL-ist de vaccinare nu a obținut cele mai multe voturi, referitor la „prioritizarea” deciziilor, ? Deci, la semafor dacă e roșu oprești, dacă e galben aștepți iar dacă e verde e permisă circulația, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger