AcasăPoliticaIohannis, semnal pentru schimbarea lui Cîțu?! Cum a comentat președintele incendiul de...

Iohannis, semnal pentru schimbarea lui Cîțu?! Cum a comentat președintele incendiul de la Spitalul din Constanța

Klaus IohannisIohannis, semnal pentru schimbarea lui Cîțu?! Cum a comentat președintele incendiul de la Spitalul din Constanța

Președintele Klaus Iohannis a avut, în urmă cu puțin timp, o primă reacție la incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța care a luat 9 vieți.

Reacția șefului statului vine după mai bine de trei ore de la producerea tragediei. În tot acest timp, premierul Florin Cîțu a ales să nu dea nicio declarație în spațiul public.

Iohannis recunoaște astfel că infrastructura sistemului de sănătate românesc este deficitară. Țara noastră are „un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19”.

Președintele, mesaj de condoleanțe

Președintele a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor incendiului de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

„Transmit condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere să poată face față acestor momente extrem de dureroase. Le doresc însănătoșire grabnică tuturor pacienților și personalului medical care au avut de suferit de pe urma incendiului. Este de neimaginat prin ce suferință au trecut toți acești oameni veniți la spital cu speranța că se vor vindeca.”, a declarat Klaus Iohannis.

A cerut socoteală premierului și ministrului Sănătății

Acesta susține că „statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii”. Iohannis anunţă că a cerut premierului şi ministrului Sănătăţii să ia toate măsurile necesare şi să facă absolut tot ce este posibil pentru a preveni ca un alt accident să se mai întâmple în spitalele din ţară. În acest moment, prioritatea zero este să fie identificate rapid soluţii pentru a-i putea transfera şi trata pe toţi pacienţii evacuaţi din spitalul de la Constanţa. Totodată, este imperativ ca, în toate secţiile cu pacienţi COVID-19 şi mai ales în cele de terapie intensivă, să fie acordată o atenţie sporită în primul rând la nivelul spitalelor pentru a putea preîntâmpina astfel de tragedii apărute în condiţii de supraîncărcare.

„În acelaşi timp, pe termen mediu şi lung, trebuie găsite urgent spaţii noi pentru a crea secţii de terapie intensivă care să ofere condiţii optime de siguranţă cât mai curând posibil. Modernizarea sistemului de sănătate din România a rămas mult în urmă şi tocmai de aceea infrastructura de sănătate a reprezentat prioritatea în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Aceste importante fonduri europene pe care am reuşit să le obţinem pentru România constituie una dintre soluţiile cele mai importante pentru a asigura condiţii de siguranţă pentru medici şi pacienţi”, consideră Klaus Iohannis.

author avatar
Andreea Vlad
1.112 afisari

12 COMENTARII

  1. Johnnis si guvernul sau au devenit o ,,institutie a condoleantelor”. Pai de cate ori ati transmis condoleante si ati promis ca vinovatii vor plati ma,criminalilor? Cati oameni nevinovati trebuie sa mai moara ca sa plecati acasa ba, nenorocitilor? Oare se va destepta vreodata poporul roman? Sa-i zdrobeasca pe aceti ticalosi, carpe ale globalistilor.

  2. Acest Clampau Cocotat,” seful statului ” dupa cum il avanseza in fonctie toantele dela televiziuni iar acum si madam Andreea Vlad,in ce Lege scrie bai toantelor ca Romania ar avea ” Seful statului ” ? Sau „prima doamna ” ? poate prima nevasta .Deci ” seful statului „transmite dela una din cele 6 case din Sibiu,citez ” statul a esuat in misiunea sa fundamentala de a-si proteja cetatenii „. Pai bai infatuatule, dupa cum afirma unele toante,, esti seful statuli ( mafiot ,declaratia lui Basescu ).Si-atunci daca ai ” esuat „,ia-l si pe celalalt esuat betivan secatura tepar de banci,superman,plutiti o vreme sub pelerina lui deasupra lacului Vacaresti aflat sub inaltul tau patronaj,si aruncati-va in cap la balta cu cea mai mare viteza sa scape Romania de 2 esuati.Pune-l pe Catzu sa caute,cica pe fundul baltii ar fi un teren de golf.

  3. Statul Roman a esuat in toate privintele
    Pentru ca asa a vrut si a poftit ,,presedintele”
    Presedintele care a sabotat neincetat tara
    De cand s a instalat la putere cu ura si gheara

    Acum se duce repede la stapanire
    Ca sa primeasca tinichele si sprijinire
    Ca sa poata spolia si distruge ‘nainte
    In acesti doi ani cat va mai sta presedinte

    A incalcat legile tarii cu ura si viclenie
    Domnul ,,presedinte”incarcat de manie
    Pe eroii tarii i a dat la gunoi

  4. si cetatenii vor esua in misiunea lor fundamentala de a apara statul si ii vor invita pe rusi si unguri aici

  5. In curand la gunoi ne va da si pe noi
    Iar la loc de cinste el va pune calaii
    Care ne au tras pe roata eroii

    La ce sa te astepti de la un venetic
    De la un alogen nesimtit,patogenic
    Care a furat a vandut si distrus copii
    Care a falsificat acte cu prietenii lui

    Ce a construit alogenul in anii ,,domniei”
    A facut ceva notabil .spuneti mi si mie!
    In afara de vrajba ,nevoi, dezbinare
    Ce a construit omul asta, hai zi cu glas tare!

    Prieteni ,individul corupt sa plateasca
    Pentru ca a distrus si rapus tara noastra
    Sa-l facem sa simta mania si ura
    Sa-l punem acolo ude -i e locul ,scursura!

  6. P vremea lui Ponta ,tara era pe crestere economicadar iohanus s a gandit ca nu e bine pentru Romani A dat foc la Colectiv cu securistii si l a scimbat pe Ponta Acum are guvernerul lui condus de un puscarias care se drogheaza ,care a furat paduri cu ai sai parinti si care acum a dus tara in ruina si parjol

  7. Pt ceea ce traieste acum poporul roman pana si rusii sau ungurii ar fi mai suportabili.Nu mai slugari canaliile care conduc Romania,zilelele lor sunt numarate.

  8. A esuat statul roman si tu ce esti de ani prin el,bagator de seama??? A esuat carmaciu care si a dus barca in gard deci demisia!!!

  9. A esuat statul roman,prin hienele criminale de la guwernare,,Urmasii lui Brateanu ”de parca brateanu nu a fost si el un ciocoi care si a urat din rasputeri poporul.Monstruoasa coalitie dintre liberali si conservatori a indepartat domnitorul roman Cuza pentru ca a facut prea multe reforme iar puterile straine nu vedeau cu ochi buni dezvoltarea Romaniei (ca si acum ,cand pe Dragnea l au inchis pentru acelasi lucru)Drept urmare au adus un venetic si l au pus rege Intrebati de ce l au dat jos pe Cuza ,liberalii a spus ca domnul strain o sa ne invete sa ne spalamAceeasi aroganta prosteaca si atunci ca si acuma Apoi au inceput pupatul in fund la rege , linguseli si tradari ca sa poata ei sa ajunga la camera cu bani de la guvern(ca si acum}Abia acum aroganta le a iesit pe nas si a aratat ca de fapt liberalii astia sunt prosti si nu e nimic de capul lorDovada ca statul roman a ajuns sub guvernarea lor de rahat un stat esuat falimentar

  10. COPILUL ASTA CU CAPUL MIC SI DREPTUNGHI,ASTA,OAHA..OHA,NIS,A FOST PIONER SI FU..TECIST. SI MEMBRU PCR.L-A APUCAT CAPITALISMUL HOT,CRIMINAL SI MURDAR. BA,NEA CAISA. IATA CE-TI DAU EU,DIN SOCIALISMUL LU CHEFERISTUL SARAC DEJ SI IMPARATUL-REGELE TARAN-CIZMAR RUMANULDAC,TOV.CEAUSESCU. IN PEREOADA LOR-DE NUMAI 40 ANI-AM NASCUT 100 CAMPIONI MONDIALI SI OLIMPICI,DE S-A SPARIAT ACCIDENTUL,SAU OCCIDENTUL. BAIETE MORMOLOC SI ADORMIT IN PICERELE LUNGI CU CROSA DE MAMALIGA…, CE ZICI.TE BAGI.

    IATA LISTA CU O PARTE DIN CEI 110=..IOSIF SARBU,STEFAN PETRESCU,ION DUMITRESCU,CORNELIU ION,
    SORIN BABII,ALIN MOLDOVEANU,–atancion BULEANDRA,..NUMAI LA TIR. NU TIR,CU CROSA!!!!!
    VASILE ANDREI,STEFAN RUSU,NICOLAE MARTINESCU,GHEORGHE BERCEANU-unul mic zis hercule de buzunar,nu,ca tine malai scurt si servitor la straini/eminescu..manca-i-ar cainii/-paranteza ghermaniser.gut.gut f…in gat
    ION DRAICA,VASILE PUSCASU,DUMITRU PARVULESCU..la lupte. EROILOR RUMANI-nu nemtuloi sasii-LE-A FOST CANTAT IMNUL FRUMOS SI PATRIOT ,PE CARE TU,L-AI UITAT..TREI CULORI CUNOSC PE LUME.
    FLACAULE DE 70 ANI-ca-cam asa arati,si cu bube pe mecla,CAND PLECI LA ACCIDENTALI.ai rude ,emigreaza..dar,lasi in ROMANIA DACIA..TOATE AVERILE FURATE.DEJ SI CEASCA,N-AU AVUT NIMIC.SARACI,SARACI
    PS.cand vinzi grosele din tabla,la talcoic.
    HAI,CU PA.NE VEDEM LA BRUCSELES SAU,NIUIORCCITI,SAU VASINGTON.DE MOSCOVA SA TE APROPII.!!!!
    IMNUL NATIONAL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger