AcasăPolitica„În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost"! Iohannis a...

„În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost”! Iohannis a participat la negocierile de la Bruxelles fără mască – FOTO

Klaus Iohannis, fără mască de protecție alături de liderii europeniKlaus Iohannis, fără mască de protecție alături de liderii europeni

Președintele României Klaus Iohannis se contrazice singur – deși militează pentru purtarea măștii de protecție în contextul pandemiei de coronavirus, se pare că nu pune în practică ceea ce predică! În ultimele patru zile a participat la negocierile care au avut loc la Bruxelles pentru pactul de salvare a economiei Uniunii Europene, însă, potrivit unor imagini devenite virale, se pare că nu a purtat mască de protecție atunci când s-a întâlnit cu alți lideri europeni care respectau măsura de protecție.

În presa internațională au apărut mai multe imagini în care Klaus Iohannis nu poartă mască de protecție în timp ce discută cu ceilalți lideri europeni, deși aceștia respectă măsura de prevenție pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Klaus Iohannis, fără mască de protecție alături de liderii europeni

În Belgia, la fel ca în România, a fost impusă măsura obligatorie de purtare a măștilor de protecție în spațiile închise. Însă, în contextul în care au avut loc negocieri la Consiliul European de la Bruxelles, liderii europeni aveau voie să nu respecte această măsură.

Se pare că pentru acest lucru a optat și președintele României, deși, după cum se poate observa în imagini, ceilalți lideri au optat pentru precauție și prevenție purtând totuși măștile de protecție.

La începutul lunii iunie, Klaus Iohannis declara: „În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost. Una din două”. Ulterior, acesta a revenit asupra declarației și a explicat-o menționând că nu se referă la persoanele afectate de această boală.

„În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost. Una din două”
Klaus Iohannis În fața unei boli ori ești precaut ori ești prost Una din două

„Vreau să mă refer la o arfirmație pe care am făcut-o și unii au scos-o din context. Dacă cineva s-a simțit lezat, îmi cer scuze public. Nu m-am referit la persoane care sunt sau pacienți sau care au fost afectați de boală.

Am vrut să atrag atenția asupra manipulării pentru că era vorba despre oameni care sunt informați și mi se pare inadmisibil ca o persoană care cunoaște datele să ducă îngrijorările oamenilor în ridicol.

Nu pot să accept ca în România, unde am avut și astăzi mulți bolnavi, să umble unii prin spațiul public și să spună că cineva a ascuns datele și că trebuie să ne relaxăm cu toții. Acești oameni care cunosc datele încearcă să manipuleze.

Să nu dăm crezare informațiilor false și manipulărilor. Nu există alte informații decât cele pe care le aflăm zilnic la ora 13.

Încă odată, dacă am fost greșit înțeles, îmi cer scuze, dar cred că și eu trebuie să atrag atenția asupra unei posibile încercări de manipulare a opiniei publice în încercarea de a aduna voturi pentru că vin alegeri”, a declarat Klaus Iohannis la momentul respectiv.

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu
1.023 afisari

6 COMENTARII

  1. cum a putut sa faca asa ceva , cum d le care aici stai cu degetul ridicat si bagi amenzi pe bietii pensionari si d ta in ditamai reunoiune sub toate tv stai fara botnita??????sunteti cel mai tare din ue dar doar la lipsa mastii !!!!!!

  2. Eu cred ca domnu a uitat, a venit neinsotit, cine sa-i ia paltonu ? Si singur se descurca mai greu, la el G=mg si cam atat, a fost asa de emotionat ca la negocieri nici n-a participat

  3. La negocieri cat i a dat atat a luat. Celalalt ,japita aia de Petrov ,chiar s a rugat sa nu ne dea nimic ,daca cei din SHENGEN vor austeritate apoi sa intram si noi ,,duamna”Merkel!!

  4. Care negocieri??????Nu vedeti ca sta ca MUTU,nu zice nimic sa nu supere pe careva!Complect inutil acest individ pentru Romania.Singura lui calitate e ca e inalt si ajunge la slanina…..si mai are una:LAUDROSENIA!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger